Ochranné obaly na platební karty s potiskem

Ochranné obaly na platební karty s potiskem

GS-CDP-003
Rating 

Ochranné obaly na platební karty s potiskem, které budou díky potisku dle Vašeho zadání perfektním reklamním předmětem. Ochranné obaly na platební karty s obchodním sdělením, důležitými kontakty nebo jiným sdělením zajisté ocení každý Váš klient či zákazník. Navíc jim pomocí tohoto reklamního dárku sdělíte, že Vám záleží na jejich financích a chcete je ochránit před krádežemi. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Ochranné obaly na platební karty s potiskem, které budou díky potisku dle Vašeho zadání perfektním reklamním předmětem. Ochranné obaly na platební karty s obchodním sdělením, důležitými kontakty nebo jiným sdělením zajisté ocení Váš klient či zákazník. Navíc jim pomocí tohoto reklamního dárku sdělíte, že Vám záleží na jejich financích a chcete je ochránit před krádežemi. Ochranné RFID obaly nabízí poměrně velkou plochu na potisk a proto jej můžete opatřit reklamním sdělením, informacemi či obrázkem po celé jeho ploše. 

Materiál: hliníková fólie
Rozměry: cca 88x59mm

Potisk: celoplošný plnobarevný potisk obalu (CMYK)
Balení: jednotlivě baleno v polysáčku

CENA NEOBSAHUJE POTISK
CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-CDP-003
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Ochranné obaly na platební karty s potiskem

Ochranné obaly na platební karty s potiskem

Ochranné obaly na platební karty s potiskem, které budou díky potisku dle Vašeho zadání perfektním reklamním předmětem. Ochranné obaly na platební karty s obchodním sdělením, důležitými kontakty nebo jiným sdělením zajisté ocení každý Váš klient či zákazník. Navíc jim pomocí tohoto reklamního dárku sdělíte, že Vám záleží na jejich financích a chcete je ochránit před krádežemi. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: hour_glass_012

Přesýpací hodiny na míru

Přesýpací hodiny na míru vám vyrobíme v jakémkoli tvaru a barevném provedení. S našimi přesýpacími hodinami na míru budete mít u svých zákazníků zaručeně úspěch.

Referenca: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Referenca: GS-FK003

Propagační plovoucí přívěsky

Jsme specialisté v oboru výroby předmětu propagační plovoucí přívěsky, které Vám vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a barvách.  Propagační plovoucí přívěsky jsou praktický reklamní předmět, který moc nestojí, ale má za to velký efekt.

Referenca: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Referenca: car-air-freshener-011

Osvěžovač vzduchu na zakázku

Náš osvěžovač vzduchu na zakázku provoní vaše auto nebo byt na dlouhou dobu. Kromě toho, že krásně voní, se naše osvěžovače vzduchu na zakázku dají se použít i jako dekorativní předměty.

Referenca: GS-HRC-002

Textilní podhlavníky s brandingem

Textilní podhlavníky pro Vás vyrobíme s Vaším firemním brandingem. Tyto podhlavníky jsou vyrobeny ze spandexové textilie nebo modacrylu. Podhlavníky jsou velice oblíbený reklamní kanál, jelikož se využívají v dopravních prostředcích, kde je vysoká fluktuace osob a Vy tak oslovíte mnoho potencionálních zákazníků. 

Referenca: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Referenca: tissue-paper-004

Ubrousky na zakázku

Ubrousky na zakázku nabízíme s různými vzory pro různé příležitosti. Ubrousky na zakázku jsou vyráběny z papíru a jsou příjemně měkké.

Referenca: GS-MC-003

Propagační hlavolamy - magic diamond

Propagační hlavolamy magic diamond vyrábíme již od roku 2010. Propagační hlavolamy magic diamond jsou perfektní způsob pro prezentaci firmy, produktu či služeb. Propagační hlavolamy diamond nabízí až 34 ploch pro Váš vlastní potisk. Zkuste zaujmout a nechte si vyrobit propagační hlavolamy magic diamond.

Referenca: GS-SLCB-018

Reklamní gumový náramek

Reklamní gumový náramek se skládá z jednotlivých barevných segmentů, které na sebe navazují. Barvy se navzájem nemísí ani se do sebe navzájem nevpíjí. Na zakázku vám reklamní gumové náramky vyrobíme v barevném provedení, které vám bude vyhovovat.

Referenca: GS-TCWP004

Nerezové termohrnky s výměnným potiskem na zakázku

Nerezové termohrnky s výměnný potiskem pro Vás vyrobíme na zakázku. Nerezové termohrnky jsou dvoustěnné s tím, že vrchní vrstva je vyrobena z transparentního plastu a je možné ji odšroubovat od nerezové částí a vložit mezi ně výměnný papír s potiskem. Nerezové termohrnky s výměnným potiskem se tak stávájí originálním a varibilním reklamním předmětem.

Referenca: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Referenca: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Referenca: GS-FK009

EVA přívěsky na zakázku

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA přívěsky s potiskem loga či sloganu. EVA přívěsky v barvách, tvarech a velikostech na zakázku dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky z materiálu EVA jsou lehký a nenákladný reklamní předmět.