Keramické magnetky na zakázku

Keramické magnetky na zakázku

GS-MAGST-008
Rating 

Tyto keramické magnetky zná asi každý a také skoro každý má tyto magnetky doma na ledničce. Keramické magnetky jsou oblíbené a slouží převážně jako suvenýry v cestovním ruchu.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Tyto keramické magnetky zná asi každý a také skoro každý má tyto magnetky doma na ledničce. Keramické magnetky jsou oblíbené a slouží převážně jako suvenýry v cestovním ruchu.Naše keramické magnety vyrábíme na objednávku.

Materiál: polyresin a magnet (0.5-1.5mm)
Rozměry: Ø 6.5cm (velikost i tvar na zakázku)


CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-MAGST-008
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Keramické magnetky na zakázku

Keramické magnetky na zakázku

Tyto keramické magnetky zná asi každý a také skoro každý má tyto magnetky doma na ledničce. Keramické magnetky jsou oblíbené a slouží převážně jako suvenýry v cestovním ruchu.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: PLPW--120308

Reklamní větrník výrobce

Nechte si vyrobit reklamní větrník přímo od výrobce. Reklamní větrník přímo od výrobce může mít jakoukoliv barvu či tvar. Reklamní větrník od výrobce bude výrazně levnější než přes zprostřekovatele. 

Referenca: GS-FK001

Reklamní EVA klíčenky

Na zakázku pro Vás vyrobíme reklamní EVA klíčenky v různých barvách, velikostech a tvarech. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou perfektní reklamní předmět. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou nenákladným reklamním předmětem, který je velice flexibilní. 

Referenca: sand-timers-016

Kovové přesýpací hodiny

Kovové přesýpací hodiny můžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte. Barvu písku uvnitř kovových přesýpacích hodin si vybere zákazník sám.

Referenca: GS-CHW-007

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

Referenca: GS-FK003

Propagační plovoucí přívěsky

Jsme specialisté v oboru výroby předmětu propagační plovoucí přívěsky, které Vám vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a barvách.  Propagační plovoucí přívěsky jsou praktický reklamní předmět, který moc nestojí, ale má za to velký efekt.

Referenca: PAAF-120309

Osvěžovač vzduchu výrobce

Osvěžovač vzduchu od výrobce může být vyroben v jakémkoliv tvaru, barvě a vůni. Osvěžovač vzduchu od výrobce je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně. Osvěžovač vzduchu od výrobce jistě ocení každý zákazník.

Referenca: GS-SL002

Tkaničky do bot na zakázku

Reklamní tkaničky do bot pro Vás vyrobíme na zakázku v různých velikostech, barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Tkaničky do bot budou jistě efektivní součástí reklamní kampaně na propagaci značky nebo produktu.

Referenca: GS-TCWP002

Termohrnky s uchem a vloženým papírkem

Reklamní termnohrnky s černým víčkem a uchem. Tyto reklamní termohrnky mají dvojité transparentní tělo a je možné je opatřit vloženým papírkem, na němž může být jakýkoliv potisk dle Vašeho zadání. Termohrnky s uchem a vloženým papírkem jsou originální reklamní předmět.

Referenca: GS-BCH-001

Promo skládací lehátko s brandingem

Promo skládací lehátko na zakázku je velice pohodlné najde uplatnění v horských či přímořských střediscích, kavárnách či hotelech u bazénu. Promo skládací lehátko může být na zakázku v jakékoliv barvě a s potiskem. Tato dřevěná skládací lehátka působí luxusním dojmem.

Referenca: GS-LLP-006

Propagační lízátka kulička s potiskem

Propagační lízátka ve tvaru kulička, která dodáváme v obalu s potiskem, jsou klasikou mezi reklamními předměty. Propagační lízátka kulička jsou opatřena obalem, který pro Vás opatříme potiskem - logem, obrázkem, sloganem pomocí technologie flexo tisk.

Referenca: GS-DM007

Velké promo rohože s brandingem

Díky velké promo rohoži s brandingem můžete mít i Vy originální práh. Tento typ velké promo rohože s brandingem umožňuje navolit přesné parametry a vyrobit ji přesně dle Vašeho zadání. Velké promo rohože budou skvělou vizitkou Vaší společnosti.

Referenca: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků.