Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

GS-CHW-007
Rating 

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. Dárkový osvěžující nebo sladký reklamní předmět, který může být součástí Vaší kampaně na propagaci značky, události nebo produktu.

Min. objednávka: 250ks
Velikost: střední
Hmotnost obsah: 12-14g
Rozměry: Ø45x16mm
Obal: plechová clic clac krabička bílá, stříbrná s potiskem
Příchutě: mentolové oválné pastilky, dražé tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky

Potisk krabičky: digitální tisk na zakázku
CENA NEOBSAHUJE POTISK
CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE 

Tehnične lastnosti
GS-CHW-007
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-IP 002

Propagační chladivé polštářky

Propagační chladivé polštářky pro Vaší marketingovou kampaň. Propagační chladivé polštářky mohou být potištěné, v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační chladivé polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a jsou netoxické a splňují předpisy CE.

Referenca: GS-ICSC-003

Reklamní škrabky na led s logem

Reklamní škrabky na led s logem nebo jinou grafikou dle zadání klienta. Reklamní škrabky na led mohou být vybaveny gumovou stěrkou na skla, která je také velice praktická. Reklamní škrabky na led s logem jako skvělé zimní promo pro Vaší firmu.

Referenca: GS-CHW-010

Propagační pastilky v plechovce s potiskem

Propagační pastilky, žvýkačky, mentolové či ovocné dražé v plechovce ve stříbrné nebo bílé barvě a s potiskem dle Vašeho zadání. Pastilky v plechovce s potiskem jako logem, značkou, obrázkem produktu nebo jiným designem bude pefrektní dárek pro zákazníky na Vaší příští propagační akci. 

Referenca: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Referenca: GS-IP 006

Chladící obaly na láhve s potiskem

Chladící obaly na láhve s potiskem Vašeho loga či produktu budou skvělé pro Vaše letní propagační akce Chladící obaly na láhve s potiskem jsou originální a zároveň praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery. 

Referenca: car-air-freshener-004

Osvěžovač vzduchu s potiskem

Osvěžovače vzduchu s potiskem jsou vyrobeny z vysoce kvalitního ekologického papíru. Náš osvěžovač vzduchu s potiskem je reklamní předmět, který je dobře a dlouho viditelný.

Referenca: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.

Referenca: PLPW--120307

Zakázkový plastový větrník

Zakázkový plastový větrník je reklamní předmět vyrobený na zakázku dle vašeho návrhu. Zakázkový plastový větrník můžeme nechat vyrobit v jakémkoliv tvaru a barvě. Zakázkový plastový větrník je skvělou volbou pro reklamní předmět díky své nízké hmotnosti.

Referenca: PAAF-120309

Osvěžovač vzduchu výrobce

Osvěžovač vzduchu od výrobce může být vyroben v jakémkoliv tvaru, barvě a vůni. Osvěžovač vzduchu od výrobce je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně. Osvěžovač vzduchu od výrobce jistě ocení každý zákazník.

Referenca: Button-badge-001

Reklamní odznak

Reklamní odznak je vyroben z kvalitního cínu. Jako reklamní předmět není reklamní odznak drahý a zaručeně poutá pozornost.

Referenca: CCGS-120101

Reklamní semišový čistící hadřík

Semišový reklamní čistící hadřík je vyroben z kvalitního semiše. Semišový reklamní čistící hadřík se zlatým potiskem. Vytvořte luxusní reklamní předmět a nechte si potisknout zlatým či jiným nápisem nebo logem svůj vlastní semišový reklamní čistící hadřík.

Referenca: GS-DM005

Rohož s brandingem na zakázku

Rohož s brandingem na zakázku jsou velice dekorativní a jsou velice oblíbené nejen kvůli vysoké funkčnosti, ale i protože krásně ozdobí podlahu. Rohož s bradningem na zakázku jsou velice působivé a jsou ideálním prostředkem pro reklamu a dotvoření vchodu restaurace, hotelu, obchodu či společnosti.