Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

GS-CHW-007
Rating 

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. Dárkový osvěžující nebo sladký reklamní předmět, který může být součástí Vaší kampaně na propagaci značky, události nebo produktu.

Min. objednávka: 250ks
Velikost: střední
Hmotnost obsah: 12-14g
Rozměry: Ø45x16mm
Obal: plechová clic clac krabička bílá, stříbrná s potiskem
Příchutě: mentolové oválné pastilky, dražé tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly, žvýkačky, mini mentolové pastilky

Potisk krabičky: digitální tisk na zakázku
CENA NEOBSAHUJE POTISK
CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE 

Detalii ale produsului
GS-CHW-007
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: GS-STICKER-010

Nálepka na zakázku

Tato nálepka na zakázku není jako obyčené nálepky, které během jenoho roku popraskají nebo se oloupou. Nálepka na zakázku je vyrobena z vysoce kvalitního vinylu, odolného proti vodě jehož průměrná životnost se pohybuje okolo 6 let.

Referinta: GS-FK004

Plovoucí klíčenky s potiskem

Na zakázku pro Vás vyrobíme plovoucí klíčenky s potiskem loga, značky, sloganu. Plovoucí klíčenky z materiálu EVA jsou nenákladným reklamních předmětem. Nechte si vyrobit originální reklamní předmět v podobě plovoucí klíčenky a navíc s vlastním potiskem. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Referinta: GS-FK013

Propagační pěnové EVA přívěsky

Jsme výrobce pro Vaše propagační pěnové přívěsky z materiálu EVA. Propagační pěnové přívěsky mohou být vyrobeny v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační pěnové přívěsky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět, který zaujme.

Referinta: GS-CHOC-012

Firemní čokoládový text s potiskem

Firemní čokoládový text v dřevěné nebo papírové krabičce s potiskem může být v různých velikostech. Firemní čokoládový text s potiskem je luxusní a zároveň originální reklamní předmět nebo upomínkový dárek pro Vaše zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery.

Referinta: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Referinta: GS-SILP-007

Firemní silikonové podložky pod myš s logem

Firemní silikonové podložky pod myš s logem jsou vyrobeny ze 100% silikonu a tkaniny. Firemní silikonové podložky pod myš s logem mohou být na zakázku v jakémkoliv tvaru, velikosti a s potiskem – například logem, sloganem, obrázkem. Vytvořte vlastní unikátní firemní silikonové podložky pod myš pro své pracovníky.

Referinta: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Referinta: GS-ICSC-009

Škrabky na led s brandingem

Škrabky na led je možné opatřit brandingem dle zadání klienta. Škrabky na led s brandingem jako logem, sloganem nebo jinou grafikou. Tyto škrabky na led mohou být také vybaveny užitečným košťátkem, které pomůže odstranit sníh z auta.

Referinta: pad-090810

Podložka na mobilní telefon

Podložka na mobilní telefon je vyrobena z patentovaného gelového materiálu. Díky tétopodložce zabráníte při jízdě autem popojížění telefonu, klíčů a jiných drobných předmětů po palubní desce auta. Naše podložka na mobilní telefon po sobě nezanechává lepivé stopy.

Referinta: PAPW--120303

Reklamní větrník s potiskem

Reklamní papírový větrník s potiskem si můžete nechat potisknout vlastním logem či firemním sloganem. Reklamní papírový větrník vyrobíme s jakékoliv barvě a potisk si můžete zvolit také vlastní. Reklamní papírový větrník vhodný pro výstavy a veletrhy.

Referinta: GS-ICSC-008

Promo škrabky na led s potiskem

Škrabky na led s jednobarevným nebo vícebarevným potiskem, které mohou být vyrobeny jako přívěsek na klíče. Škrabky na led s potiskem dle Vašeho zadání jako skvělé promo firmy v zimním období. Škrabky na led v různých barvách, velikostech a tvarech a s potiskem.

Referinta: pad-090809

Propagační gelová podložka

Propagační gelovou podložku jednoduše musíte mít ve svém autě. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu na palubní desku auta. Používáním naší propagační gelové podložky zabráníte tomu, aby vám tyto předměty při jízdě jezdily ze strany na stranu, popřípadě padaly na podlahu.