Kožené klíčenky

Kožené klíčenky

leather82
Hodnotenie 

Kožené klíčenky nabízíme v pestré paletě tvarů a barev. Kožené klíčenky snadno uzpůsobíme Vašim potřebám a rozpočtu. Garantujeme kvalitu a dobrou cenu pro tyto kožené klíčenky.


 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Kožené klíčenky nabízíme v pestré paletě tvarů a barev. Kožené klíčenky snadno uzpůsobíme Vašim potřebám a rozpočtu. Garantujeme kvalitu a dobrou cenu pro tyto kožené klíčenky.

Detaily produktu
leather82
1000
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Kožené klíčenky

Kožené klíčenky

Kožené klíčenky nabízíme v pestré paletě tvarů a barev. Kožené klíčenky snadno uzpůsobíme Vašim potřebám a rozpočtu. Garantujeme kvalitu a dobrou cenu pro tyto kožené klíčenky.


 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: leather50

Kožená peněženka s reklamou

Tato kožená peněženka s reklamou je atraktivní zejména pro mladé. Naše kožená peněženka s reklamou je velmi kvalitní a z delikátní kůže. Kožená peněženka s reklamou je připravena na potisk Vaším logem a vzorem.

Kód: leather19

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.

Kód: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.

Kód: leather70

Zápisník z kůže

Zápisník z kůže patří mezi nejoblíbeněší zboží. Zápisník z kůže nabízíme v různých velikostech. Vyberte si čtvercový nebo obdélníkový zápisník z kůže. Pokud chcete zdůraznit kvalitu Vašich služeb, udělejte to s pomocí kvalitního dárku jakým je tento zápisník z kůže.

Kód: leather11

Těžítko

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.

Kód: leather40

Kožený koš

Kožený koš je vyrobený ze spletených kožených pásků. Kožený koš je trvanlivý a praktický. Tento kožený koš můžete použít třeba na skladování oblečení. Kožený koš nabízíme v různých barvách.

Kód: leather36

Kožený koš

Kožený koš může být stylovým dárkem. Kožený koš je z jemné kůže s vytlačeným vzorem. Barva koženého koše je ponechána přírodní. Kožený koš je pěkný doplněk kanceláře nebo jiného interiéru.

Kód: leather51

Dámská kožená peněženka

Dámská kožená peněženka má velmi atraktivní design. Naše dámská kožená peněženka je z měkké kůže a uzavírá se na cvoček. Díky vytlačenému motivu je tato dámská kožená peněženka velmi oblíbená.

Kód: leather56

Pouzdro na mobil s logem

Pouzdro na mobil s logem je velmi praktické. Pouzdro na mobil s logem je z kvalitního materiálu s tradičním designem. Praktické využítí jaké má pouzdro na mobil s logem zajišťuje dobrý efekt pro Vaši propagaci.

Kód: leather48

Dárkové peněženky

Dárkové peněženky nabízíme ve třech provedeních. Vyberte si styl dárkové peněženky podle vyšich představ propagace. Dárkové peněženky mají oddělený prostor pro bankovky a platební karty. Dárkové peněženky nabízíme v těchto velikostech: 18*9 / 11.5*9 / 9.5*11.5 (cm)

Kód: leather57

Pouzdro na mobil s reklamou

Pouzdro na mobil s reklamou nabízíme v různých variantách. Pouzdro na mobil s reklamou je z kvalitní deobře zpracované kůže. Pouzdro na mobil s reklamou je možné připevnit na pásek. Pouzdro na mobil s reklamou ochrání přístroj před nárazy a odřením. Díky tomu bude pouzdro na mobil s reklamou ideálním propagačním dárkem.

Kód: leather7

Tužkovník z kůže

Tužkovník z kůže je levný a praktický. Tužkovník z kůže je z kvalitního materiálu. Tužkovník z kůže má velký prostor pro potisk reklamou. Pro propagaci je tento tužkovník z kůže ideální.

Kód: leather59

Poznámkový blok s potiskem

Poznámkový blok s potiskem je nepostradatelný pomocník každého podnikatele. Poznámkový blok s potiskem obsahuje kalkulačku, pero a zápisník. Tento poznámkový blok s potiskem je mimořádně praktický a trvanlivý.

Kód: leather74

Propagační peněženky

Propagační peněženky nabízíme ve třech velikostech. Design naší propagační peněženky je luxusní. Propagační peněženky potvrdí váš vlastní vkus. Velikosti propagační peněženky: S, M, L Pro upřesnění cen za propagační peněženky nás kontaktujte.