Kožená klíčenka

Kožená klíčenka

leather52
Hodnotenie 

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.


  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.

Detaily produktu
leather52
1000
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.


Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: leather30

Kapesní zápisník

Kapesní zápisník má velmi kreativní design. Nejnápaditějším prvkem našeho koženého zápisníku je, že ho můžete srolovat a uložit třeba do kapsy. Kapesní zápisník je z kvalitní kůže. Tento kapesní zápisník nabízíme v různých barvách a velikostech.

Kód: Leather39

Kožená krabice

Kožená krabice je užitečný doplněk práce moderního člověka. Kožená krabice uschová vaše věci a kancelář nebo byt budou stále uklizené. Kožená krabice je velmi kvalitně zpracovaná. Nabízíme různé barvy a tvary této kožené krabice.

Kód: leather76

Rámečky na fotky

Rámečky na fotky nabízíme v perstrých provedeních. Rámečky na fotky jsou vhodné pro foto ateliéry ebo obchody s propagačním zbožím. Rámečky na fotky dobře poslouží pro jakoukoli propagaci. Rámečky na fotky nabízíme s různými dekoracemi, informujte nás o Vašich potřebách.  

Kód: leather66

Dárkový zápisník

Dárkový zápisník umožňuje zaznamenávat poznámky kdykoli je potřeba. Dárkový zápisník je velmi elegantní. Díky tomu je dárkový zápisník vhodným propagačním dárkem třeba pro podnikatele.

Kód: leather74

Propagační peněženky

Propagační peněženky nabízíme ve třech velikostech. Design naší propagační peněženky je luxusní. Propagační peněženky potvrdí váš vlastní vkus. Velikosti propagační peněženky: S, M, L Pro upřesnění cen za propagační peněženky nás kontaktujte.

Kód: leather81

Malé fotoalbum

Malé fotoalbum má velmi podařený design. Malé fotoalbum je složený z pěti částí, které je možné složit do balíčku. Malé fotoalbum můžete rozložit a vystavit tak všech pět fotografií vedle sebe. Nejkrásnější dárek může být právě toto malé fotoalbum.    

Kód: leather35

Kožený popelník

Kožený popelník je prezentací řemeslné zručnosti. Krásný design, kvalitní sklo a kožený stojan - to je náš kožený popelník. Pro účely propagace je kožený popelník ideální předmět.

Kód: leather16

Blok z kůže

Blok z kůže je z příjemného papíru a kvalitní kůže. Blok z kůže je ideální propagační předmět. Blok z kůže nabízíme v hnědé a černé barvě.

Kód: leather82

Kožené klíčenky

Kožené klíčenky nabízíme v pestré paletě tvarů a barev. Kožené klíčenky snadno uzpůsobíme Vašim potřebám a rozpočtu. Garantujeme kvalitu a dobrou cenu pro tyto kožené klíčenky.  

Kód: leather34

Pouzdro na cigarety

Pouzdro na cigarety vyniká svým designem. Kožené pouzdro na cigarety je doplněno o skleněný popelník. Pouzdro na cigarety má praktické přihrádky na cigarety a zapalovač. Pouzdro na cigarety je originální dárek pro Vaši propagaci.  

Kód: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Kód: leather9

Tužkovník

Tužkovník je vyrobený z ratanu s prvky kůže. Tužkovník je pěkný doplněk kanceláře. Tužkovník může být pěkný propagační dárek.

Kód: leather33

Zápisník mini

Zápisník mini patří mezi nejprodávanější zboží. Zápisník mini je prakticky malý a dobře se do něj píše. Kovová patentka bezpečně uzavírá zápisník mini. Nabízíme pět barev zápisníku mini. Zápisník mini je vhodný pro ženy i muže.

Kód: leather13

Podložky pod myš

Podložky pod myš jsou z bílé kůže. Podložky pod myš mohou být vtipným dárkem. Tyot podložky pod myš mají tvar ruky a polštářek pod zápěstí. Na podložky pod myš můžete vytisknout své logo nebo reklamu.