Promo zápisníky

Promo zápisníky

leather22
Hodnotenie 

Promo zápisníky jsou z příjemné jemné kůže.  Promo zápisníky mají elegantní modrou barvu. Roh mají promo zápisníky ozdobený kouskem kovu.


  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Promo zápisníky jsou z příjemné jemné kůže.  Promo zápisníky mají elegantní modrou barvu. Roh mají promo zápisníky ozdobený kouskem kovu.

Detaily produktu
leather22
1000
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Promo zápisníky

Promo zápisníky

Promo zápisníky jsou z příjemné jemné kůže.  Promo zápisníky mají elegantní modrou barvu. Roh mají promo zápisníky ozdobený kouskem kovu.


Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: leather53

Mini kabelka

Mini kabelka může uchovávat mobilní telefon nebo mince. Mini kabelka má dvě přihrádky - větší se zipem a menší s cvočkem. Mini kabelka je ten nejpraktičtější dárek pro každého.

Kód: leather17

Dárkový notýsek

Dárkový notýsek je krásný napohled a kvalitně zpracovaný. Barvu má tento dárkový notýsek temně černou. Dárkový notýsek má také černou přezku pro zajištění obsahu uvnitř.

Kód: leather56

Pouzdro na mobil s logem

Pouzdro na mobil s logem je velmi praktické. Pouzdro na mobil s logem je z kvalitního materiálu s tradičním designem. Praktické využítí jaké má pouzdro na mobil s logem zajišťuje dobrý efekt pro Vaši propagaci.

Kód: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L

Kód: leather81

Malé fotoalbum

Malé fotoalbum má velmi podařený design. Malé fotoalbum je složený z pěti částí, které je možné složit do balíčku. Malé fotoalbum můžete rozložit a vystavit tak všech pět fotografií vedle sebe. Nejkrásnější dárek může být právě toto malé fotoalbum.    

Kód: leather10

Stojan na pera

Stojan na pera je krásným dopňkem pracovního stolu. Díky stojanu na pera budete mít psací potřeby vždy na svém místě. Stojan na pera bude díky krásnému designu perfektní dárek pro kohokoli.

Kód: leather74

Propagační peněženky

Propagační peněženky nabízíme ve třech velikostech. Design naší propagační peněženky je luxusní. Propagační peněženky potvrdí váš vlastní vkus. Velikosti propagační peněženky: S, M, L Pro upřesnění cen za propagační peněženky nás kontaktujte.

Kód: leather55

Reklamní pouzdra na mobil

Reklamní pouzdra na mobil jsou dlouhodobě oblíbeným produktem. Reklamní pouzdra na mobil nabízíme v různých velikostech a provedeních s prostorem pro Vaše logo. Kvalitu a náklady na reklamní pouzdra na mobil můžeme uzpůsobit Vašim potřebám. Kontaktujte nás pro bližší specifikace pro reklamní pouzdra na mobil.

Kód: leather36

Kožený koš

Kožený koš může být stylovým dárkem. Kožený koš je z jemné kůže s vytlačeným vzorem. Barva koženého koše je ponechána přírodní. Kožený koš je pěkný doplněk kanceláře nebo jiného interiéru.

Kód: leather29

Zápisník s reklamou

Zápisník s reklamou je velmi jednoduchý a praktický. Zápisník s reklamou se vyznačuje kvalitou a dobře se do něj píše. Zápisník s reklamou je vynikající pro propagační účely, lze na něj snadno vytisknout logo.

Kód: leather25

Propagační zápisníky

Nabízíme různé propagační zápisníky. Propagační zápisníky mají pěkný design a praktickou velikost. Obal na propagační zápisníky můžeme upravit podle Vašich potřeb. Garantujeme mimořádnou kvalitu a přívětivou cenu našich propagačních zápisníků.