Promo zápisníky

Promo zápisníky

leather22
Rating 

Promo zápisníky jsou z příjemné jemné kůže.  Promo zápisníky mají elegantní modrou barvu. Roh mají promo zápisníky ozdobený kouskem kovu.


  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Promo zápisníky jsou z příjemné jemné kůže.  Promo zápisníky mají elegantní modrou barvu. Roh mají promo zápisníky ozdobený kouskem kovu.

Tehnične lastnosti
leather22
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo zápisníky

Promo zápisníky

Promo zápisníky jsou z příjemné jemné kůže.  Promo zápisníky mají elegantní modrou barvu. Roh mají promo zápisníky ozdobený kouskem kovu.


Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: leather86

Klíčenka k propagaci

Klíčenka k propagaci je z kvalitní kůže. Tato klíčenka k propagaci může být ideálním reklamním dárkem. Klíčenka k propagaci je dostupná v různých barvách.  

Referenca: leather28

Zápisník s logem

Zápisník s logem je stylový doplněk pro plánování. Uvnitř zápisníku s logem je kvalitní papír. Zápisník s logem má desky z pěkné kůže. Zápisník s logem může být potištěn logem nebo jinou reklamou vně nebo uvnitř.

Referenca: leather82

Kožené klíčenky

Kožené klíčenky nabízíme v pestré paletě tvarů a barev. Kožené klíčenky snadno uzpůsobíme Vašim potřebám a rozpočtu. Garantujeme kvalitu a dobrou cenu pro tyto kožené klíčenky.  

Referenca: leather42

Kožená šperkovnice

Kožená šperkovnice je nepostradatelným vybavením každé dívky. Kožená šperkovnice může sloužit jako dekorace. Tato kožená šperkovnice uchová šperky v pořádku. Na víku kožené šperkovnice je malé zdrcátko. Kožená šperkovnice je rozdělená do několika částí umožňujících roztřídění šperků.

Referenca: leather79

Fotorámeček z kůže

Fotorámeček z kůže je vyroben z kvalitního materiálu. Fotorámeček z kůže nabízíme za výhodnou cenu. Fotorámeček z kůže můžete objednat ve dvou barvách.  

Referenca: leather16

Blok z kůže

Blok z kůže je z příjemného papíru a kvalitní kůže. Blok z kůže je ideální propagační předmět. Blok z kůže nabízíme v hnědé a černé barvě.

Referenca: leather54

Pouzdra na mobil

Pouzdra na mobil je nepostradatelným doplňkem. Pouzdra na mobil nabízíme v růůzných stylech a provedeních. U našeho pouzdra na mobil garantujeme kvalitu a bezkonkurenční cenu.

Referenca: leather56

Pouzdro na mobil s logem

Pouzdro na mobil s logem je velmi praktické. Pouzdro na mobil s logem je z kvalitního materiálu s tradičním designem. Praktické využítí jaké má pouzdro na mobil s logem zajišťuje dobrý efekt pro Vaši propagaci.

Referenca: leather48

Dárkové peněženky

Dárkové peněženky nabízíme ve třech provedeních. Vyberte si styl dárkové peněženky podle vyšich představ propagace. Dárkové peněženky mají oddělený prostor pro bankovky a platební karty. Dárkové peněženky nabízíme v těchto velikostech: 18*9 / 11.5*9 / 9.5*11.5 (cm)

Referenca: leather77

Kožené fotorámečky

Naše kožené fotorámečky jsou trvanlivého materiálu. Kožené fotorámečky nabízíme za výhodnou cenu. Kožené fotorámečky jsou k dispozici ve dvou barvách.  

Referenca: leather67

Poznámkové bloky

Poznámkové bloky jsou prvotřídní kvality. Poznámkové bloky nabízíme v setu s psacím perem. Výhodou je, že poznámkové bloky mají vyndavací papíry. Poznámkové bloky jsou perfektním propagačním dárkem.

Referenca: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.

Referenca: leather62

Elegantní zápisník

Elegantní zápisník je perfektní doplněk pro práci. Náš elegantní zápisník je z odolného materiálu. Pouzdro na zip chrání všechny záznamy v tomto elegantním zápisníku. Elegantní zápisník může být velmi vkusný reklamní dárek.

Referenca: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.

Referenca: leather63

Zápisník s kalkulačkou

Zápisník s kalkulačkou je multifunkční pomůcka do práce. Zápisník s kalkulačkou má na svém koženém pouzdru instalovánu mini kalkulačku. Zápisník s kalkulačkou je nepředstavitelně praktický.

Referenca: leather1

Kožený nábytek

Překrásný kožený nábytek skvěle doplní Vaši kancelář nebo domov. Kožený nábytek: stolky, židle, poličky a další. Přijímáme objednávky na nejrůznější kožený nábytek. Kontaktujte nás.