Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky

leather19
Rating 

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.


  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou

Tehnične lastnosti
leather19
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.


Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: leather70

Zápisník z kůže

Zápisník z kůže patří mezi nejoblíbeněší zboží. Zápisník z kůže nabízíme v různých velikostech. Vyberte si čtvercový nebo obdélníkový zápisník z kůže. Pokud chcete zdůraznit kvalitu Vašich služeb, udělejte to s pomocí kvalitního dárku jakým je tento zápisník z kůže.

Referenca: leather40

Kožený koš

Kožený koš je vyrobený ze spletených kožených pásků. Kožený koš je trvanlivý a praktický. Tento kožený koš můžete použít třeba na skladování oblečení. Kožený koš nabízíme v různých barvách.

Referenca: leather38

Kožená skříňka

Kožená skříňka je vkusný a praktický doplněk kanceláře. Kožená skříňka je z trvanlivé kůže a řemeslně dobře zpracovaná. Tato klasická kožená skříňka může být využita na ukládání složek, oblečení nebo jiných důležitých věcí.

Referenca: leather50

Kožená peněženka s reklamou

Tato kožená peněženka s reklamou je atraktivní zejména pro mladé. Naše kožená peněženka s reklamou je velmi kvalitní a z delikátní kůže. Kožená peněženka s reklamou je připravena na potisk Vaším logem a vzorem.

Referenca: leather78

Kožený rámeček na fotky

Kožený rámeček na fotky má mimořádně atraktivní červenou barvu. Kožený rámeček na fotky je velmi dobře zpracovaný. Červený kožený rámeček na fotky rozzáří jakokoli místnost.  

Referenca: leather66

Dárkový zápisník

Dárkový zápisník umožňuje zaznamenávat poznámky kdykoli je potřeba. Dárkový zápisník je velmi elegantní. Díky tomu je dárkový zápisník vhodným propagačním dárkem třeba pro podnikatele.

Referenca: leather46

Kožená peněženka

Kožená peněženka s logem v pravém dolním rohu. Kožená peněženka má dvě přihrádky na bankovky. Do kožené peněženky se vejde šest platebních karet a dvě fotky. Kožená peněženka je zabalená v krabičce.

Referenca: leather68

Dárkové zápisníky

Dárkové zápisníky mohou být dobrým dárkem pro kolegy nebo obchodní partnery. Tyto dárkové zápisníky jsou velmi zajímavé na pohled díky výrazným barvám. Vyzkoušejte dárkové zápisníky pro svou propagaci.

Referenca: leather15

Podložka pod myš

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.

Referenca: leather59

Poznámkový blok s potiskem

Poznámkový blok s potiskem je nepostradatelný pomocník každého podnikatele. Poznámkový blok s potiskem obsahuje kalkulačku, pero a zápisník. Tento poznámkový blok s potiskem je mimořádně praktický a trvanlivý.

Referenca: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L

Referenca: leather23

Zápisníky reklamní

Zápisníky reklamní nabízíme v několika barvách. Zápisníky reklamní jsou levné a praktické propagační dárky. Na zápisníky reklamní nabízíme potisk logem.

Referenca: leather54

Pouzdra na mobil

Pouzdra na mobil je nepostradatelným doplňkem. Pouzdra na mobil nabízíme v růůzných stylech a provedeních. U našeho pouzdra na mobil garantujeme kvalitu a bezkonkurenční cenu.

Referenca: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.