Custome Printed Notebook
  • Custome Printed Notebook

Blok pro zákazníky

leather19
Ocena 

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.


  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou

Szczegóły produktu
leather19
1000
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.


Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: leather53

Mini kabelka

Mini kabelka může uchovávat mobilní telefon nebo mince. Mini kabelka má dvě přihrádky - větší se zipem a menší s cvočkem. Mini kabelka je ten nejpraktičtější dárek pro každého.

Indeks: leather62

Elegantní zápisník

Elegantní zápisník je perfektní doplněk pro práci. Náš elegantní zápisník je z odolného materiálu. Pouzdro na zip chrání všechny záznamy v tomto elegantním zápisníku. Elegantní zápisník může být velmi vkusný reklamní dárek.

Indeks: leather46

Kožená peněženka

Kožená peněženka s logem v pravém dolním rohu. Kožená peněženka má dvě přihrádky na bankovky. Do kožené peněženky se vejde šest platebních karet a dvě fotky. Kožená peněženka je zabalená v krabičce.

Indeks: leather68

Dárkové zápisníky

Dárkové zápisníky mohou být dobrým dárkem pro kolegy nebo obchodní partnery. Tyto dárkové zápisníky jsou velmi zajímavé na pohled díky výrazným barvám. Vyzkoušejte dárkové zápisníky pro svou propagaci.

Indeks: leather4

Stolní pořadač

Stolní pořadače jsou praktické pro udržení pořádku na pracovním stole. Stolní pořadače nabízíme v různých variantách - pořadač papírů, nádoba na pera, nádoba na poznámkové papíry v jednom setu. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací o našich stolních pořadačích.

Indeks: leather1

Kožený nábytek

Překrásný kožený nábytek skvěle doplní Vaši kancelář nebo domov. Kožený nábytek: stolky, židle, poličky a další. Přijímáme objednávky na nejrůznější kožený nábytek. Kontaktujte nás.  

Indeks: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.

Indeks: leather50

Kožená peněženka s reklamou

Tato kožená peněženka s reklamou je atraktivní zejména pro mladé. Naše kožená peněženka s reklamou je velmi kvalitní a z delikátní kůže. Kožená peněženka s reklamou je připravena na potisk Vaším logem a vzorem.

Indeks: leather28

Zápisník s logem

Zápisník s logem je stylový doplněk pro plánování. Uvnitř zápisníku s logem je kvalitní papír. Zápisník s logem má desky z pěkné kůže. Zápisník s logem může být potištěn logem nebo jinou reklamou vně nebo uvnitř.

Indeks: leather49

Dámská peněženka

Dámská peněženka má dvě kapsy na bankovky a prostor pro platební karty. Krásný vzor vyražený do kůže jako má tato dámská peněženka se neokouká. Dámská peněženka je osvědčený dárek.

Indeks: leather7

Tužkovník z kůže

Tužkovník z kůže je levný a praktický. Tužkovník z kůže je z kvalitního materiálu. Tužkovník z kůže má velký prostor pro potisk reklamou. Pro propagaci je tento tužkovník z kůže ideální.

Indeks: leather51

Dámská kožená peněženka

Dámská kožená peněženka má velmi atraktivní design. Naše dámská kožená peněženka je z měkké kůže a uzavírá se na cvoček. Díky vytlačenému motivu je tato dámská kožená peněženka velmi oblíbená.

Indeks: leather35

Kožený popelník

Kožený popelník je prezentací řemeslné zručnosti. Krásný design, kvalitní sklo a kožený stojan - to je náš kožený popelník. Pro účely propagace je kožený popelník ideální předmět.

Indeks: leather84

Reklamní klíčenky

Reklamní klíčenky nabízíme v různých provedeních. Reklamní klíčenky jsou vynikající formou propagace. Reklamní klíčenky můžeme upravit přesně podle Vašich potřeb.