Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky

leather19
Rating 

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.


  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou

Detalii ale produsului
leather19
1000
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.


Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: leather42

Kožená šperkovnice

Kožená šperkovnice je nepostradatelným vybavením každé dívky. Kožená šperkovnice může sloužit jako dekorace. Tato kožená šperkovnice uchová šperky v pořádku. Na víku kožené šperkovnice je malé zdrcátko. Kožená šperkovnice je rozdělená do několika částí umožňujících roztřídění šperků.

Referinta: leather53

Mini kabelka

Mini kabelka může uchovávat mobilní telefon nebo mince. Mini kabelka má dvě přihrádky - větší se zipem a menší s cvočkem. Mini kabelka je ten nejpraktičtější dárek pro každého.

Referinta: leather21

Blok na poznámky

Blok na poznámky klasického provedení. Blok na poznámky má pevnou kroužkovou vazbu. Obal bloku na poznámky je pěkně barevně sladěný. Blok na poznámky má také vnitřní kapsy na vizitky.

Referinta: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L

Referinta: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.

Referinta: leather57

Pouzdro na mobil s reklamou

Pouzdro na mobil s reklamou nabízíme v různých variantách. Pouzdro na mobil s reklamou je z kvalitní deobře zpracované kůže. Pouzdro na mobil s reklamou je možné připevnit na pásek. Pouzdro na mobil s reklamou ochrání přístroj před nárazy a odřením. Díky tomu bude pouzdro na mobil s reklamou ideálním propagačním dárkem.

Referinta: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Referinta: leather70

Zápisník z kůže

Zápisník z kůže patří mezi nejoblíbeněší zboží. Zápisník z kůže nabízíme v různých velikostech. Vyberte si čtvercový nebo obdélníkový zápisník z kůže. Pokud chcete zdůraznit kvalitu Vašich služeb, udělejte to s pomocí kvalitního dárku jakým je tento zápisník z kůže.

Referinta: leather73

Poznámkový blok s reklamou

Poznámkový blok s reklamou patří mezi nejoblíbenější produkty v našem eshopu. Poznámkový blok s reklamou má totiž velmi atraktivní styl. Na papír uvnitř poznámkového bloku s reklamou se velmi dobře píše. Použijte poznámkový blok s reklamou jako propagační dárek a jistě uspějete. Poznámkový blok s reklamou nabízíme v těchto velikostech: S, M, L

Referinta: Leather39

Kožená krabice

Kožená krabice je užitečný doplněk práce moderního člověka. Kožená krabice uschová vaše věci a kancelář nebo byt budou stále uklizené. Kožená krabice je velmi kvalitně zpracovaná. Nabízíme různé barvy a tvary této kožené krabice.

Referinta: leather46

Kožená peněženka

Kožená peněženka s logem v pravém dolním rohu. Kožená peněženka má dvě přihrádky na bankovky. Do kožené peněženky se vejde šest platebních karet a dvě fotky. Kožená peněženka je zabalená v krabičce.

Referinta: leather80

Kožený fotorámeček

Kožený fotorámeček má hnědou barvu a je velmi kvalitní. Design koženého fotorámečku je velmi originální. Kožený fotorámeček může být dekorací v jakémkoli interiéru. Vyzkoušejte kožený fotorámeček pro svoji propagaci.