Leather Cover Notepad

Leather Cover Notepad

leather64
Rating 

Embossed leather note is of a simple design but noble style. It is of blown color and excellent quality. Delicate embossed leather note is ideal for promotion.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Tehnične lastnosti
leather64
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Leather Cover Notepad

Leather Cover Notepad

Embossed leather note is of a simple design but noble style. It is of blown color and excellent quality. Delicate embossed leather note is ideal for promotion.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: leather66

Dárkový zápisník

Dárkový zápisník umožňuje zaznamenávat poznámky kdykoli je potřeba. Dárkový zápisník je velmi elegantní. Díky tomu je dárkový zápisník vhodným propagačním dárkem třeba pro podnikatele.

Referenca: leather6

Stojan na tužky

Stojan na tužky je přiměřeně veliký a na stole nebude překážet. Stojan na tužky je pěkný doplněk. Díky stojanu na tužky budete mít své tužky vždy na jednom místě. Stojan na tužky nabízíme v různých tvarech. Tento stojan na tužky si můžete vybrat v černé a hnědé barvě.

Referenca: leather38

Kožená skříňka

Kožená skříňka je vkusný a praktický doplněk kanceláře. Kožená skříňka je z trvanlivé kůže a řemeslně dobře zpracovaná. Tato klasická kožená skříňka může být využita na ukládání složek, oblečení nebo jiných důležitých věcí.

Referenca: leather46

Kožená peněženka

Kožená peněženka s logem v pravém dolním rohu. Kožená peněženka má dvě přihrádky na bankovky. Do kožené peněženky se vejde šest platebních karet a dvě fotky. Kožená peněženka je zabalená v krabičce.

Referenca: leather73

Poznámkový blok s reklamou

Poznámkový blok s reklamou patří mezi nejoblíbenější produkty v našem eshopu. Poznámkový blok s reklamou má totiž velmi atraktivní styl. Na papír uvnitř poznámkového bloku s reklamou se velmi dobře píše. Použijte poznámkový blok s reklamou jako propagační dárek a jistě uspějete. Poznámkový blok s reklamou nabízíme v těchto velikostech: S, M, L

Referenca: leather58

Zápisník s potiskem

Zápisník s potiskem je drobný a praktický. Tento zápisník s potiskem je z kvalitního papíru a černé kůže. Pokud budete mít zápisník s potiskem pořád u sebe, už na nic nezapomenete.

Referenca: leather12

Podložka na myš

Podložka na myš s podporou zápěstí. Kožená podložka na myš má hnědou barvu a vypadá elegantně. Podložka na myš je perfektní promo dárek.

Referenca: leather22

Promo zápisníky

Promo zápisníky jsou z příjemné jemné kůže.  Promo zápisníky mají elegantní modrou barvu. Roh mají promo zápisníky ozdobený kouskem kovu.

Referenca: leather30

Kapesní zápisník

Kapesní zápisník má velmi kreativní design. Nejnápaditějším prvkem našeho koženého zápisníku je, že ho můžete srolovat a uložit třeba do kapsy. Kapesní zápisník je z kvalitní kůže. Tento kapesní zápisník nabízíme v různých barvách a velikostech.

Referenca: leather4

Stolní pořadač

Stolní pořadače jsou praktické pro udržení pořádku na pracovním stole. Stolní pořadače nabízíme v různých variantách - pořadač papírů, nádoba na pera, nádoba na poznámkové papíry v jednom setu. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací o našich stolních pořadačích.

Referenca: leather35

Kožený popelník

Kožený popelník je prezentací řemeslné zručnosti. Krásný design, kvalitní sklo a kožený stojan - to je náš kožený popelník. Pro účely propagace je kožený popelník ideální předmět.

Referenca: leather67

Poznámkové bloky

Poznámkové bloky jsou prvotřídní kvality. Poznámkové bloky nabízíme v setu s psacím perem. Výhodou je, že poznámkové bloky mají vyndavací papíry. Poznámkové bloky jsou perfektním propagačním dárkem.

Referenca: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L

Referenca: leather13

Podložky pod myš

Podložky pod myš jsou z bílé kůže. Podložky pod myš mohou být vtipným dárkem. Tyot podložky pod myš mají tvar ruky a polštářek pod zápěstí. Na podložky pod myš můžete vytisknout své logo nebo reklamu.

Referenca: leather50

Kožená peněženka s reklamou

Tato kožená peněženka s reklamou je atraktivní zejména pro mladé. Naše kožená peněženka s reklamou je velmi kvalitní a z delikátní kůže. Kožená peněženka s reklamou je připravena na potisk Vaším logem a vzorem.

Referenca: leather63

Zápisník s kalkulačkou

Zápisník s kalkulačkou je multifunkční pomůcka do práce. Zápisník s kalkulačkou má na svém koženém pouzdru instalovánu mini kalkulačku. Zápisník s kalkulačkou je nepředstavitelně praktický.