Leather Cover Notepad
  • Leather Cover Notepad

Leather Cover Notepad

leather64
Ocena 

Embossed leather note is of a simple design but noble style. It is of blown color and excellent quality. Delicate embossed leather note is ideal for promotion.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Szczegóły produktu
leather64
1000
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Leather Cover Notepad

Leather Cover Notepad

Embossed leather note is of a simple design but noble style. It is of blown color and excellent quality. Delicate embossed leather note is ideal for promotion.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: leather10

Stojan na pera

Stojan na pera je krásným dopňkem pracovního stolu. Díky stojanu na pera budete mít psací potřeby vždy na svém místě. Stojan na pera bude díky krásnému designu perfektní dárek pro kohokoli.

Indeks: Leather39

Kožená krabice

Kožená krabice je užitečný doplněk práce moderního člověka. Kožená krabice uschová vaše věci a kancelář nebo byt budou stále uklizené. Kožená krabice je velmi kvalitně zpracovaná. Nabízíme různé barvy a tvary této kožené krabice.

Indeks: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.

Indeks: leather33

Zápisník mini

Zápisník mini patří mezi nejprodávanější zboží. Zápisník mini je prakticky malý a dobře se do něj píše. Kovová patentka bezpečně uzavírá zápisník mini. Nabízíme pět barev zápisníku mini. Zápisník mini je vhodný pro ženy i muže.

Indeks: leather11

Těžítko

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.

Indeks: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.

Indeks: leather68

Dárkové zápisníky

Dárkové zápisníky mohou být dobrým dárkem pro kolegy nebo obchodní partnery. Tyto dárkové zápisníky jsou velmi zajímavé na pohled díky výrazným barvám. Vyzkoušejte dárkové zápisníky pro svou propagaci.

Indeks: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.

Indeks: leather71

Reklamní notýsek

Reklamní notýsek je ideální pro propagaci Vašeho produktu. Na reklamní notýsek můžete vytisknout větší obrázek v dobré kvalitě. Design potisku na reklamní notýsek upravíme podle Vašich požadavků.

Indeks: leather65

Promo zápisník

Promo zápisník je praktický pro úředníky a podnikatele. Náš promo zápisník umožňuje rozdělit si poznámky do různých kategorií. Poznámky do promo zápisníku můžete třídit podle písmen abecedy na pravé straně.

Indeks: leather56

Pouzdro na mobil s logem

Pouzdro na mobil s logem je velmi praktické. Pouzdro na mobil s logem je z kvalitního materiálu s tradičním designem. Praktické využítí jaké má pouzdro na mobil s logem zajišťuje dobrý efekt pro Vaši propagaci.

Indeks: leather50

Kožená peněženka s reklamou

Tato kožená peněženka s reklamou je atraktivní zejména pro mladé. Naše kožená peněženka s reklamou je velmi kvalitní a z delikátní kůže. Kožená peněženka s reklamou je připravena na potisk Vaším logem a vzorem.