Vůně do auta na zakázku

Vůně do auta na zakázku

PAAF-120308
Hodnotenie 

Vůně do auta na zakázku je perfektní reklamní předmět. Vůně do auta může být vyrobena na zakázku přesně dle Vašeho přání. Vůně do auta může být potištěna logem či sloganem firmy na zakázku.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Vůně do auta na zakázku je perfektní reklamní předmět. Vůně do auta může být vyrobena na zakázku přesně dle Vašeho přání. Vůně do auta může být potištěna logem či sloganem firmy na zakázku.

Vůně do auta na zakázku je díky své nízké hmotnosti a ceně velice dobrou volbou jako reklamní předmět.

Minimální objednávka 500-1000ks

Materiál: papír

Rozměry: 7x7cm

Váha: 5g

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
PAAF-120308
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Vůně do auta na zakázku

Vůně do auta na zakázku

Vůně do auta na zakázku je perfektní reklamní předmět. Vůně do auta může být vyrobena na zakázku přesně dle Vašeho přání. Vůně do auta může být potištěna logem či sloganem firmy na zakázku.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: B1

Odznáčky

Vyzkoušejte odznáčky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky jsou vyrobené z čirého plastu. Na zakázku dodáme odznáčky podle vašich představ za váhodné ceny.

Kód: car-air-freshener-007

Auto parfém

Reklamní parfémy do auta jsou víceúčelové. Pohlcují nepříjemné pachy a neutralizují je. Vyberte si z naší nabídky reklamních parfémů do auta vyrobených z nejrůznějších materiálů nebo nám zašlete své požadavky a my vám auto parfémy vyrobíme na zakázku.

Kód: GS-LLP-002

Promo lízátka tvary na zakázku

Promo lízátka mohou mít různé tvary na zakázku jsou plochá a mohou být tvarovaná dle Vašeho zadání. Promo lízátka různé tvary na zakázku jsou vhodná do transparentního obalu. Libovolné tvary pro Vaše promo lízátka na zakázku nejsou pro nás problém. 

Kód: hophop003

Reklamní vonítko levandule do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Chemické reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni je, ale zastarelé a okoukané nenápadité a podporuje zahraniční výrobu. Reklamní vonítko přírodní je tvořeno a vyráběno v České republice . Čerstvé byliny balíme do sáčků z organzy které jsme schopni brandovat nejčastěji na...

Kód: GS-FK009

EVA přívěsky na zakázku

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA přívěsky s potiskem loga či sloganu. EVA přívěsky v barvách, tvarech a velikostech na zakázku dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky z materiálu EVA jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. 

Kód: GS-FK012

Reklamní pěnové klíčenky

Jsme výrobce pro předmět reklamní pěnové klíčenky. Pěnové klíčenky z materiálu EVA jsou originální reklamní předmět, který ocení zákazníci i obchodní partneři. Pěnové klíčenky jsou lehké a nenákladné na výrobu. Reklamní pěnové klíčenky na zakázku dle Vašeho zadání. 

Kód: GS-MC-016

Značka:

Reklamní propisky s bludištěm

Hravé reklamní propisky s bludištěm a kuličkou uvnitř. Pokud chcete zaujmout zajímavým, hravým a poutavým dárkem, zkuste tyto propisky s bludištěm, které lze dodat v různých barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. 

Kód: GS-SLCB-018

Reklamní gumový náramek

Reklamní gumový náramek se skládá z jednotlivých barevných segmentů, které na sebe navazují. Barvy se navzájem nemísí ani se do sebe navzájem nevpíjí. Na zakázku vám reklamní gumové náramky vyrobíme v barevném provedení, které vám bude vyhovovat.

Kód: GS-DM003

Propagační gumové rohože

Tyto propagační gumové rohože jsou na zakázku vyrobeny z velmi kvalitního a odolného materiálu a díky tomu mají vysokou životnost a vykazují jen velmi malé opotřebení. Propagační gumové reklamní rohože na zakázku mají ideální využití venku před vchodem. Speciální povrch této propagační gumové rohože odstraňuje nečistoty z obuvi, a tak pomáhá udržovat...

Kód: GS-HP 008

Reklamní nahřívací polštářky srdce

Reklamní nahřívací polštářky ve tvaru srdce si můžete nechat potisknout logem firmy, kontaktnimi informacemi nebo jinou grafikou. Nahřívací polštářky ve tvaru srdce budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky nebo obchodní partnery. Reklamní nahřívací polštářky srdce jsou vyrobeny z odolného a kvalitního PVC a splňují předpisy CE.

Kód: GS-PC006

Dárkové plastové karty na zakázku

Dárkové plastové karty Vám vyrobíme na zakázku dle Vašeho zadání. Dárkové plastové karty matné, lesklé, s ražbou, s potiskem v metalických barvách a mnoho dalších designů je k dispozici. Dárkové plastové karty od výrobce za skvělé ceny.

Kód: PAAF-120305

Reklamní vonítko do auta

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vonítko do auta je také velmi lehké. Reklamní vontíko do auta využijete také doma či v kanceláři.