Vůně do auta na zakázku

Vůně do auta na zakázku

PAAF-120308
Rating 

Vůně do auta na zakázku je perfektní reklamní předmět. Vůně do auta může být vyrobena na zakázku přesně dle Vašeho přání. Vůně do auta může být potištěna logem či sloganem firmy na zakázku.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Vůně do auta na zakázku je perfektní reklamní předmět. Vůně do auta může být vyrobena na zakázku přesně dle Vašeho přání. Vůně do auta může být potištěna logem či sloganem firmy na zakázku.

Vůně do auta na zakázku je díky své nízké hmotnosti a ceně velice dobrou volbou jako reklamní předmět.

Minimální objednávka 500-1000ks

Materiál: papír

Rozměry: 7x7cm

Váha: 5g

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
PAAF-120308
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Vůně do auta na zakázku

Vůně do auta na zakázku

Vůně do auta na zakázku je perfektní reklamní předmět. Vůně do auta může být vyrobena na zakázku přesně dle Vašeho přání. Vůně do auta může být potištěna logem či sloganem firmy na zakázku.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: Button-badge-003

Odznak s logem

Odznak s logem je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Odznak s logem je nepochybně dobrým pomocníkem při různých promo akcích.

Referenca: GS-HRC-002

Textilní podhlavníky s brandingem

Textilní podhlavníky pro Vás vyrobíme s Vaším firemním brandingem. Tyto podhlavníky jsou vyrobeny ze spandexové textilie nebo modacrylu. Podhlavníky jsou velice oblíbený reklamní kanál, jelikož se využívají v dopravních prostředcích, kde je vysoká fluktuace osob a Vy tak oslovíte mnoho potencionálních zákazníků. 

Referenca: GS-FK016

EVA plovoucí klíčenky s brandingem

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA plovoucí klíčenky s brandingem dle Vašeho zadání. EVA plovoucí klíčenky s brandingem jsou jedinečný reklamní předmět, který zaujme a potěší. EVA ploucí klíčenky jsou levný reklamní předmět. 

Referenca: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Referenca: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Referenca: GS-CHOC-015

Tvarovaná čokoláda zakázková výroba

Zakázková výroba dodá produkt tvarovaná čokoláda díky nejnovějším technologiím v různých tvarech podle Vašeho zadání. Tvarovaná čokoláda a její zakázková výroba zajistí unikátní a originální sladký reklamní nebo upomínkový předmět pro Vaše zaměstnance, zákazníky nebo obchodní partnery. 

Referenca: GS-COFF-003

Propagační káva s potiskem

U standardních velikostí balení a současně při větším odběru obdržíte zakázkový obal jako bonus. Balení kávy poskytujeme již od 50g, které ovšem nepatří mezi standardní velikosti.

Referenca: pad-090809

Propagační gelová podložka

Propagační gelovou podložku jednoduše musíte mít ve svém autě. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu na palubní desku auta. Používáním naší propagační gelové podložky zabráníte tomu, aby vám tyto předměty při jízdě jezdily ze strany na stranu, popřípadě padaly na podlahu.

Referenca: GS-CHW-001

Dražé v propagační papírové krabičce

Žvýkačky, mentolové oválné pastilky, dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly v propagační papírové krabičce, kterou potiskneme dle Vašeho zadání. Žvýkačky, pastilky a dražé v krabičce budou perfektním dárkem na Vaší přístí propagační akci.

Referenca: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...

Referenca: GS_AB003

Antistresové míčky bez potisku

Barevné kulaté antistresové míčky bez potisku v základních barvách. Antistresové míčky bez potisku jako dárek pro své klienty. Antistresové míčky jsou stále populárním reklamním předmětem a navím jsou cenově nenáročné. Antistresové míčky v základních barvách bez potisku: bílá, žlutá, oranžová, růžová, červená, fialová, světle modrá, modrá, světle zelená,...

Referenca: sand-timers-016

Kovové přesýpací hodiny

Kovové přesýpací hodiny můžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte. Barvu písku uvnitř kovových přesýpacích hodin si vybere zákazník sám.

Referenca: GS-HP 001

Reklamní ohřívače rukou s potiskem

Reklamní ohřívače rukou opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte jedinečný reklamní dárek pro své zákazníky v zimním období. Reklamní ohřívače rukou s potiskem například logem, sloganem nebo kontaktními informacemi. Reklamní ohřívače rukou s potiskem do chladného počasí. 

Referenca: GS-CHW-011

Promo plechovka trojúhelník s dražé

Plechovka ve tvaru trojúhelníku, který uvnitř může ukrývat dražé s ovocnou nebo mentolovou příchutí. Plechovka trojúhelník s dražé jako promo dárek Vaší firmy. Hledáte-li sladké či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky pak dražé v promo plechovce jsou to pravé.