Reklamní lanyard na krk

Reklamní lanyard na krk

LASP-120412
Hodnotenie 

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. Reklamní lanyard je opatřen plastovou přeskou a na konci má kovové očko s otočnou karabinou. Reklamní lanyard má také šnůřku na mobilní telefon. 

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x98cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
LASP-120412
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Reklamní lanyard na krk

Reklamní lanyard na krk

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-MC-005

Reklamní skládací kostky trojúhelník

Tyto reklamní skládací kostky lze rozložit na dvě částí a vzniknout tak dva trojúhelníky. Skládací kostky trojúhelník lze opatřit grafikou dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní a originální reklamní předmět k propagaci značky nebo produktu. Na reklamní skládací kostky troj)helník můžete natisknout informace o společnosti, nabízené služby a produkty,...

Kód: GS-CHOC-018

Firemní čokoládové cihly s logem

Firemní čokoládové cihly například s vyraženým s logem na krabičce můžeme dodat ve třech různých velikostech. Firemní čokoládové pralinky v papírové krabičce ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihly a navíc s logem Vaší firmy. Tyto čokoládové cihly s logem budou patřit mezi luxusní dárky Vaší firmy.

Kód: GS-COO-003

Promo perníčky ve flow pack s potiskem

Promo perníčky baleny jednotlivě v hygienickém flow pack obalu, který může být v různých barvách a opatřen potiskem dle Vašeho zadání. Plněné promo perníčky s cukrovou polevou ve flow pack obalu s logem firmy, erbem města nebo jiným potiskem. Promo perníčky s potiskem budou chutným doplňkem ke kávě nebo čaji pro Vaše klienty, zákazníky.

Kód: GS-MC-010

Promo magické kostky s potiskem

Promo magické kostky opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo magické kostky nabízí od devíti po čtyřicet osm malých ploch s různým potiskem. Promo magické kostky jsou perfektní pro propagaci firmy a jejich služeb či produktů. Promo magické kostky v různých velikostech. 

Kód: GS-HP 009

Promo ohřívače rukou s vánočním motivem

Promo ohřívače rukou s motivem Santa Clause nebo jiným vánočním motivem budou perfektní reklamní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky nebo obchodní partnery. Promo ohřívače rukou s vánočním motivem jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Kód: GS-LLP-001

Propagační mini lízátka s potiskem

Propagační mini lízátka s potiskem patří k nejoblíbenějším, jelikož nabízí velký prostor pro potisk na obalu a také pro širokou nabídku příchutí a tvarů. Naše propagační mini lízátka s potiskem jsou balené v hygienické flowpack fólii. 

Kód: GS-HP 006

Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku

Hřejivé polštářky mohou být například ve tvaru hvězdy a mohou být na zakázku doplněny hvězdičkami v tekutině. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku vypadají skvěle a budou efektivně propagovat Vaší značku. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC.

Kód: sand-timers-017

Ozdobné přesýpací hodiny

Ozdobné přesýpací hodiny se výborně hodí na váš psací stůl. Ozdobné přesýpací hodiny dodáváme v dárkovém balení s krabičkou, abyste s jejich pomocí mohli zákazníkům a obchodním partnerům ukázat, že si jich vážíte.

Kód: GS-DM003

Propagační gumové rohože

Tyto propagační gumové rohože jsou na zakázku vyrobeny z velmi kvalitního a odolného materiálu a díky tomu mají vysokou životnost a vykazují jen velmi malé opotřebení. Propagační gumové reklamní rohože na zakázku mají ideální využití venku před vchodem. Speciální povrch této propagační gumové rohože odstraňuje nečistoty z obuvi, a tak pomáhá udržovat...

Kód: GS-STICKER-009

Promo nálepky na míru

Promo nálepky na míru jsou dostupné v mnoha velikostech, tvarech a barvách. Jsou vyrobeny z přilnavého epoxidového materiálu. Promo nálepky vyrobené na míru jsou odolné proti vodě a mají dlouhou životnost.

Kód: GS-STICKER-004

Nálepky na zakázku

Nálepky na zakázku s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem jsou osvědčenou formou reklamy. Nálepky na zakázku dodáme za výhodné ceny. Naše nálepky na zakázku drží na všech běžných materiálech a jsou odolné. Ceny za nálepky na zakázku jsou dle velikosti.