Reklamní lanyard na krk

Reklamní lanyard na krk

LASP-120412
Rating 

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. Reklamní lanyard je opatřen plastovou přeskou a na konci má kovové očko s otočnou karabinou. Reklamní lanyard má také šnůřku na mobilní telefon. 

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x98cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Product Details
LASP-120412
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní lanyard na krk

Reklamní lanyard na krk

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: GS-MAGST-006

3D magnetky na lednici s potiskem

Tyto 3D magnetky na lednici s potiskem jsou vyrobeny z polyresinu. Magnetky s potiskem na lednici jsou 3D a jsou velice populární jako suvenýry v cestovním ruchu. Reklamní magnetky na lednici z polyresinu zná a má doma snad každý.

Reference: LASP-120405

Promo šňůrka branding

Tato promo šňůrka je opatřena brandingem, který se vytváří pomocí technologie sítotisk. Promo šnůrka může být potistěna jakýmkoliv brandigem dle Vašeho návrhu. 

Reference: GS-IP 002

Propagační chladivé polštářky

Propagační chladivé polštářky pro Vaší marketingovou kampaň. Propagační chladivé polštářky mohou být potištěné, v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační chladivé polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a jsou netoxické a splňují předpisy CE.

Reference: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Reference: GS-COO-003

Promo perníčky ve flow pack s potiskem

Promo perníčky baleny jednotlivě v hygienickém flow pack obalu, který může být v různých barvách a opatřen potiskem dle Vašeho zadání. Plněné promo perníčky s cukrovou polevou ve flow pack obalu s logem firmy, erbem města nebo jiným potiskem. Promo perníčky s potiskem budou chutným doplňkem ke kávě nebo čaji pro Vaše klienty, zákazníky.

Reference: GS-FK015

Plovoucí přívěsky od výrobce

Jsme výrobce pro reklamní předmět plovoucí přívěsky, který pro Vás na zakázku vyrobíme v barvách, velikostech, tvarech a s potiskem dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky od výrobce za nejlepší ceny. 

Reference: GS-CHW-018

Jelly Jelly v plastové krychli s potiskem

Bonbónky jelly jelly v plastové krychli, kterou můžeme opatřit potiskem dle Vaší grafické předlohy. Jelly jelly bonbóny v plastové krychli s potiskem Vaší firmy bude originální dárek na veletrhzích či výstavách pro Vaše stále zákazníky.

Reference: odz02pse

Odznaky

Vyzkoušejte odznaky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznaky jsou vyrobené z niklu a jsou pozlacené. Na zakázku dodáme odznaky podle vašich představ za výhodné ceny.

Reference: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Reference: GS-SLCB-005

Rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky

Silikonové rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky  jsou velmi oblíbeným reklamím předmětem. Náramky jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu a nabízíme je v různých barvách. Tyto Rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky  na požádání označíme Vaším logem nebo reklamním sloganem.

Reference: pad-090811

Promo podložka

Promo podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší promo podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Reference: GS-HRC-005

Reklamní chrániče na opěrku hlavy s potiskem

Chrániče na opěrku hlavy Vám na zakázku dodáme s potiskem dle Vašeho požadavku. Reklamní chrániče na opěrku hlavy patří mezi efektivní kanál k propagaci značky a pokud se rozhodnete jej využít, zajisté zvýšíte povědomí a Vaší značce. 

Reference: Button-badge-004

Odznak na zavěšení

Náš odznak je vyroben z cínového materiálu a je vybaven šňůrou na zavěšení. S tímto odznakem na zavěšení se stoprocentně zviditelníte.