Reklamní lanyard na krk

Reklamní lanyard na krk

LASP-120412
Értékelés 

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. Reklamní lanyard je opatřen plastovou přeskou a na konci má kovové očko s otočnou karabinou. Reklamní lanyard má také šnůřku na mobilní telefon. 

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x98cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
LASP-120412
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Reklamní lanyard na krk

Reklamní lanyard na krk

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: MOUP081201

Reklamní podložka pod myš

Reklamní podložka pod myš je vyrobena ze peciálního materiálu, ne kterém můžete myší plynule pohybovat. Reklamní podložka pod myš tohoto druhu se nešpiní a lze ji využít jakopropagační předmět.

Cikkszám: GS_AB003

Antistresové míčky bez potisku

Barevné kulaté antistresové míčky bez potisku v základních barvách. Antistresové míčky bez potisku jako dárek pro své klienty. Antistresové míčky jsou stále populárním reklamním předmětem a navím jsou cenově nenáročné. Antistresové míčky v základních barvách bez potisku: bílá, žlutá, oranžová, růžová, červená, fialová, světle modrá, modrá, světle zelená,...

Cikkszám: GS-MAGST-011

Dárkové záložky do knížky magnetické s logem

Dárkové magnetky jako magnetické záložky do knížky, které mohou obepnout stránku knihy, katalogu nebo je můžete prostě jen připnout na leták, vizitku. Školy, knihovny, studovny mohou mít Vaše dárkové magnetky spolu s logem Vaší firmy. Dárkové magnetky jsou originálním dárkem.

Cikkszám: GS-IDW007

Firemní identifikační pásky na zápěstí

Firemní identifikační pásky na zápěstí jsou vyrobeny ze speciálního a odolného materiálu, který se nazývá tyvek. Identifikační pásky na zápěstí využijete pro firemní, sportovní či kulturní akce. Identifikační pásky se snadno upevní na zápěstí všech firemních hostů. 

Cikkszám: CCSP-120102

Čistící hadřík zakázková výroba

Čistící hadřík zakázková výroba - nechte si natisknout logo či firemní slogan a vytvořte si vlastní reklamní předmět. Čistící hadřík obstará naše zakázková výroba a Vy budete propagovat firmu originálním reklamním předmětem.

Cikkszám: PLPW--120309

Promo plastový větrník na zakázku

Promo plastový větrník na zakázku dle Vašeho návrhu. Promo plastový větrník bude vyroben na zakázku v jakémkoliv tvaru či barvě.  Promo plastový větrník na zakázku je perfektní reklamní předmět na výstavy či veletrhy. 

Cikkszám: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Cikkszám: GS-CHOC-012

Firemní čokoládový text s potiskem

Firemní čokoládový text v dřevěné nebo papírové krabičce s potiskem může být v různých velikostech. Firemní čokoládový text s potiskem je luxusní a zároveň originální reklamní předmět nebo upomínkový dárek pro Vaše zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery.

Cikkszám: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...

Cikkszám: GS-HP 008

Reklamní nahřívací polštářky srdce

Reklamní nahřívací polštářky ve tvaru srdce si můžete nechat potisknout logem firmy, kontaktnimi informacemi nebo jinou grafikou. Nahřívací polštářky ve tvaru srdce budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky nebo obchodní partnery. Reklamní nahřívací polštářky srdce jsou vyrobeny z odolného a kvalitního PVC a splňují předpisy CE.

Cikkszám: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.