Reklamní lanyard na krk
  • Reklamní lanyard na krk

Reklamní lanyard na krk

LASP-120412
Ocena 

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. Reklamní lanyard je opatřen plastovou přeskou a na konci má kovové očko s otočnou karabinou. Reklamní lanyard má také šnůřku na mobilní telefon. 

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x98cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Szczegóły produktu
LASP-120412
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní lanyard na krk

Reklamní lanyard na krk

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: GS-HP 001

Reklamní ohřívače rukou s potiskem

Reklamní ohřívače rukou opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte jedinečný reklamní dárek pro své zákazníky v zimním období. Reklamní ohřívače rukou s potiskem například logem, sloganem nebo kontaktními informacemi. Reklamní ohřívače rukou s potiskem do chladného počasí. 

Indeks: GS-ICSC-005

Zakázková výroba škrabky na led

Škrabky na led, které může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho zadání. Tyto škrabky na led navíc zakázková výroba může vybavit například parkovacími hodinami. Zakázková výroba škrabky na led v různých barvách a velikostech zaručí originální reklamní dárek pro Vaše zákazníky.

Indeks: GS-IP 006

Chladící obaly na láhve s potiskem

Chladící obaly na láhve s potiskem Vašeho loga či produktu budou skvělé pro Vaše letní propagační akce Chladící obaly na láhve s potiskem jsou originální a zároveň praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky či obchodní partnery. 

Indeks: but09

Buton 2

Buton umístěný na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu bude buton originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Indeks: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Indeks: GS-SLCB-005

Rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky

Silikonové rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky  jsou velmi oblíbeným reklamím předmětem. Náramky jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu a nabízíme je v různých barvách. Tyto Rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky  na požádání označíme Vaším logem nebo reklamním sloganem.

Indeks: GS-MC-016

Marka:

Reklamní propisky s bludištěm

Hravé reklamní propisky s bludištěm a kuličkou uvnitř. Pokud chcete zaujmout zajímavým, hravým a poutavým dárkem, zkuste tyto propisky s bludištěm, které lze dodat v různých barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. 

Indeks: GS-MC-010

Promo magické kostky s potiskem

Promo magické kostky opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Promo magické kostky nabízí od devíti po čtyřicet osm malých ploch s různým potiskem. Promo magické kostky jsou perfektní pro propagaci firmy a jejich služeb či produktů. Promo magické kostky v různých velikostech. 

Indeks: GS-ICSC-008

Promo škrabky na led s potiskem

Škrabky na led s jednobarevným nebo vícebarevným potiskem, které mohou být vyrobeny jako přívěsek na klíče. Škrabky na led s potiskem dle Vašeho zadání jako skvělé promo firmy v zimním období. Škrabky na led v různých barvách, velikostech a tvarech a s potiskem.

Indeks: odz01pse

Plaketa

Plaketa jako originální upomínkový předmět. Plaketa může být firemním dárkem. Tato plaketa je z kvalitního materiálu. Plaketu je možné na zakázku dekorovat podle vašich představ. Plakety dodáváme za výhodné ceny.

Indeks: PAPW-120302

Propagační papírový větrník

Propagační papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Propagační papírový větrník je vhodný pro všechny. Progapační papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.