Reklamní text z čokolády na zakázku

Reklamní text z čokolády na zakázku

GS-CHOC-011
Hodnotenie 

Reklamní text z čokolády na zakázku může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Reklamní text z čokolády může být umístěn v papírové nebo dřevěné krabičce, kterou na zakázku opatříme potiskem dle Vašeho zadání. 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Reklamní text z čokolády na zakázku může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Reklamní text z čokolády může být umístěn v papírové nebo dřevěné krabičce, kterou na zakázku opatříme potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní text z čokolády na zakázku je skvěle vypadající, kvalitní dárek pro Vaše zákazníky a obchodní partnery, kterým vyjádříte, jak si vážíte spolupráce.

Min. objednávka: 100ks
Velikost: 1 řádek
Počet kostiček: 8
Hmotnost: 30g
Krabička papírová: 230x75x20mm
Krabička dřevěná: 212x52x28mm
Příchutě: mléčná, hořká (belgická čokoláda)
Ražba: na zakázku
Potisk krabičky: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
GS-CHOC-011
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Reklamní text z čokolády na zakázku

Reklamní text z čokolády na zakázku

Reklamní text z čokolády na zakázku může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Reklamní text z čokolády může být umístěn v papírové nebo dřevěné krabičce, kterou na zakázku opatříme potiskem dle Vašeho zadání. 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-FK013

Propagační pěnové EVA přívěsky

Jsme výrobce pro Vaše propagační pěnové přívěsky z materiálu EVA. Propagační pěnové přívěsky mohou být vyrobeny v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační pěnové přívěsky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět, který zaujme.

Kód: GS-CHOC-016

Propagační čokoládové cihličky

Propagační čokoládové cihličky na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Propagační čokoládové cihličky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a obchodní partnerů vážíte.

Kód: car-air-freshener-012

Promo osvěžovač vzduchu

Náš promo osvěžovač vzduchu je vyroben z papíru z bavlněné vlákniny a je vybaven provázkem na zavěšení. Vůně aromatherapy spolu s logem vytištěným na nášpromo osvěžovač vzduchu vaše zákazníky určitě osloví.

Kód: GS-IP 003

Chladicí gelové relaxační masky na zakázku

Chladicí gelové relaxační masky pro Vás na zakázku potiskneme logem Vaší firmy, hotelu, wellness centra. CHladivé gelové relaxační masky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Chladicí gelové relaxační masky na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního o odolného PVC a splňují všechny předpisy CE.

Kód: but02-2

Buton 5,6

Button umístěný na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu bude button originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Kód: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Kód: GS-HRC-002

Textilní podhlavníky s brandingem

Textilní podhlavníky pro Vás vyrobíme s Vaším firemním brandingem. Tyto podhlavníky jsou vyrobeny ze spandexové textilie nebo modacrylu. Podhlavníky jsou velice oblíbený reklamní kanál, jelikož se využívají v dopravních prostředcích, kde je vysoká fluktuace osob a Vy tak oslovíte mnoho potencionálních zákazníků. 

Kód: GS-CDP-002

Bezpečnostní RFID pouzdra na karty zakázková výroba

Zakázková výroba bezpečnosntího RFID pouzdra na platební karty za skvělé ceny. Dejte svým klientům a zákazníkům vědět, že Vám záleží na bezpečnosti jejich financí. Zakázková výroba RFID pouzdra umožňuje opatřit je potiskem dle Vašeho zadání. Bezpečnostní pouzdra nabízí poměrně velkou plochu na potisk a můžete tak nechat natisknout logo nebo jiné sdělení...

Kód: GS-CHOC-018

Firemní čokoládové cihly s logem

Firemní čokoládové cihly například s vyraženým s logem na krabičce můžeme dodat ve třech různých velikostech. Firemní čokoládové pralinky v papírové krabičce ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihly a navíc s logem Vaší firmy. Tyto čokoládové cihly s logem budou patřit mezi luxusní dárky Vaší firmy.

Kód: odz02pse

Odznaky

Vyzkoušejte odznaky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznaky jsou vyrobené z niklu a jsou pozlacené. Na zakázku dodáme odznaky podle vašich představ za výhodné ceny.

Kód: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.

Kód: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Kód: GS-RDU-002

Promo kachničky s potiskem profese chirurg

Úžasné promo gumové kachničky s potiskem dle Vašeho zadání. Tyto Gumové kachničky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s potiskem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším potiskem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků.