Propagační čokoládové cihličky

Propagační čokoládové cihličky

GS-CHOC-016
Hodnotenie 

Propagační čokoládové cihličky na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Propagační čokoládové cihličky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a obchodní partnerů vážíte.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Propagační čokoládové cihličky na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Propagační čokoládové cihličky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a obchodní partnerů vážíte. Propagační čokoládové cihličky jako sladký dáreček pro Vaše zákazníky.

Min. objednávka: 500ks
Velikost: malá
Počet kostiček: 3
Hmotnost: 12g/kostička
Krabička: 105x36x16mm
Obal: krabička: stříbrná, zlatá, kostička: stříbrná, zlatá fólie, potisk
Příchutě: pralinky – ořech, mandle, káva, kakao
Potisk krabičky: ražba na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
GS-CHOC-016
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Propagační čokoládové cihličky

Propagační čokoládové cihličky

Propagační čokoládové cihličky na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Propagační čokoládové cihličky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a obchodní partnerů vážíte.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-CHW-020

Promo potahované pastilky v plastové krabičce s klipem

Potahované tic tac pastilky s ovocnou nebo mentolovou příchutí v plastové krabičce s klipem, kterou potiskneme dle Vašeho grafického zadání a Vy tak získáte skvělé promo pro svou firmu. Potahované pastilky v krabičce s klipem jako osvěžující promo na výstavy či veletrhy ale i k propagaci nové služby nebo produktu.

Kód: GS-SLC003

Reklamní ozdoby na tkaničky na zakázku

Propagujte se originálně pomocí reklamní ozdoby na tkaničky, kterou pro Vás na zakázku vyrobíme ze silikonu, PVC, kovu a různým potiskem, ve 3D nebo 2D designu. Reklamní ozdoby na tkaničky na zakázku k propagaci značky jsou jistě efektivním prostředkem.

Kód: PAAF-120307

Reklamní vůně do auta

Reklamní vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vůně do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vůně do auta je také velmi lehká. Reklamní vůně do auta využijete také doma či v kanceláři.

Kód: but02-1

Butony 7,6

Buttony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou buttony originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Kód: GS-DM002

Firemní rohože na zakázku z PVC

Firemní rohože na zakázku z PVC je možné vyrobit přesně ve tvaru, barvě a velikosti, které Vám vyhovují. Tyto firemní rohože na zakázku z PVC velice dobře čistí obuv a zároveň dobře vypadají. Tyto firemní rohože na zakázku přivítají návštěvu za Vás.

Kód: GS-IP 004

Reklamní chladivé oční polštářky

Reklamní chladivé oční polštářky, na které si můžete nechat vytisknout logo Vaší firmy, hotelu, penzionu či wellness centra. Chladivé oční polštářky budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Reklamní chladivé oční polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Kód: PAPW--120303

Reklamní větrník s potiskem

Reklamní papírový větrník s potiskem si můžete nechat potisknout vlastním logem či firemním sloganem. Reklamní papírový větrník vyrobíme s jakékoliv barvě a potisk si můžete zvolit také vlastní. Reklamní papírový větrník vhodný pro výstavy a veletrhy.

Kód: GS-FK001

Reklamní EVA klíčenky

Na zakázku pro Vás vyrobíme reklamní EVA klíčenky v různých barvách, velikostech a tvarech. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou perfektní reklamní předmět. Reklamní klíčenky z materiálu EVA jsou nenákladným reklamním předmětem, který je velice flexibilní.