Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

GS-LLP-008
Hodnotenie 

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty. Promo lízátka s 2D logem ze zakázkové výroby jsou vhodná pro sportovní či firemní akce, ale využijete i na svých propagačních akcích.

Min. objednávka: Ø80mm - 1000ks/Ø100mm - 3000ks/druh
Rozměry: Ø 80/Ø100mm
Tvar: kolečko
Příchutě: karamel, smetana s jahodou
Potisk obalu: na zakázku


 

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
GS-LLP-008
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.

Kód: GS-SLCB-005

Rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky

Silikonové rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky  jsou velmi oblíbeným reklamím předmětem. Náramky jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu a nabízíme je v různých barvách. Tyto Rozlišovací náramky pro bazény, sauny a aquaparky  na požádání označíme Vaším logem nebo reklamním sloganem.

Kód: GS_AB003

Antistresové míčky bez potisku

Barevné kulaté antistresové míčky bez potisku v základních barvách. Antistresové míčky bez potisku jako dárek pro své klienty. Antistresové míčky jsou stále populárním reklamním předmětem a navím jsou cenově nenáročné. Antistresové míčky v základních barvách bez potisku: bílá, žlutá, oranžová, růžová, červená, fialová, světle modrá, modrá, světle zelená,...

Kód: odz07pse

Odznak

Vyzkoušejte odznak pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznak je vyroben z mědi. Na zakázku dodáme odznaky podle vašich představ.

Kód: GS-CDP-002

Bezpečnostní RFID pouzdra na karty zakázková výroba

Zakázková výroba bezpečnosntího RFID pouzdra na platební karty za skvělé ceny. Dejte svým klientům a zákazníkům vědět, že Vám záleží na bezpečnosti jejich financí. Zakázková výroba RFID pouzdra umožňuje opatřit je potiskem dle Vašeho zadání. Bezpečnostní pouzdra nabízí poměrně velkou plochu na potisk a můžete tak nechat natisknout logo nebo jiné sdělení...

Kód: odz03pse

Odznáčky na zakázku

Vyzkoušejte odznáčky na zakázku pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky na zakázku jsou vyrobené ze stříbra a jsou částečně pozlacené. Na zakázku dodáme odznáčky na zakázku podle vašich představ za výhodné ceny.

Kód: odz02pse

Odznaky

Vyzkoušejte odznaky pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznaky jsou vyrobené z niklu a jsou pozlacené. Na zakázku dodáme odznaky podle vašich představ za výhodné ceny.

Kód: CCD-120101

Promo hadřík s ražbou

Promo hadřík s ražbou je vyroben v kvalitního mikrovlákna a je velice příjmný na dotek a šetrný k čistěným předmětům. Vaši zákazníci tento promo hadřík s ražbou ocení při péči o své brýle, mobilní telefony, fotoaparáty, notebooky a jiné. Promo hadřík může být s ražbou Vašeho loga či sloganem firmy.

Kód: hophop004

Reklamní vonítko heřmánek do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Chemické reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni je, ale zastarelé a okoukané nenápadité a podporuje zahraniční výrobu. Reklamní vonítko přírodní je tvořeno a vyráběno v České republice . Čerstvé byliny balíme do sáčků z organzy které jsme schopni brandovat nejčastěji na...

Kód: GS-FK002

Reklamní plovoucí klíčenky

Reklamní plovoucí klíčenky lze vyrobit v různých barvách, velikostech a tvarech. Lze je také na zakázku opatřit potiskem například logem či značkou. Reklamní plovoucí klíčenky jsou lehké, praktické a originální. 

Kód: GS-SLCB-013

Propagační silikonové náramky

Propagační silikonové náramky jsou vyráběny stejným způsobem jako Livestrong náramek. Materiály použité při jeho výrobě jsou gel a silikon. Logo nebo reklamní slogan se do prapagačních silikonových náramků vyráží.

Kód: GS-MAGST-011

Dárkové záložky do knížky magnetické s logem

Dárkové magnetky jako magnetické záložky do knížky, které mohou obepnout stránku knihy, katalogu nebo je můžete prostě jen připnout na leták, vizitku. Školy, knihovny, studovny mohou mít Vaše dárkové magnetky spolu s logem Vaší firmy. Dárkové magnetky jsou originálním dárkem.