Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

GS-LLP-008
Rating 

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty. Promo lízátka s 2D logem ze zakázkové výroby jsou vhodná pro sportovní či firemní akce, ale využijete i na svých propagačních akcích.

Min. objednávka: Ø80mm - 1000ks/Ø100mm - 3000ks/druh
Rozměry: Ø 80/Ø100mm
Tvar: kolečko
Příchutě: karamel, smetana s jahodou
Potisk obalu: na zakázku


 

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-LLP-008
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba promo lízátka s 2D logem

Zakázková výroba Vám dodá promo lízátka s 2D logem, které je lisované do cukrové hmoty. Promo lízátka může zakázková výroba opatřit jednoduchým 2D logem a Vy tak můžete s jejich pomocí propagovat svou značku. Promo lízátka s 2D logem a jejiech zakázková výroba Vám zajistí unikátní reklamní dárek pro své klienty.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-SILP-010

firemní gumové hodinky s LED na zakázku

Firemní gumové hodinky s LED na zakázku s moderním sportovním páskem, který je vyroben ze 100% silikonu. Firemní gumové hodinky na zakázku mají velký LED displej, který zobrazuje čas pomocí červených LED. Tyto gumové hodinky s LED jsou dlouhotrvajícím hitem mezi gumovými hodinkami, a proto jsou zajistné vhodné k efektní propagaci firmy. Opatřete tyto...

Referenca: GS-TCWP004

Nerezové termohrnky s výměnným potiskem na zakázku

Nerezové termohrnky s výměnný potiskem pro Vás vyrobíme na zakázku. Nerezové termohrnky jsou dvoustěnné s tím, že vrchní vrstva je vyrobena z transparentního plastu a je možné ji odšroubovat od nerezové částí a vložit mezi ně výměnný papír s potiskem. Nerezové termohrnky s výměnným potiskem se tak stávájí originálním a varibilním reklamním předmětem.

Referenca: LASP-120409

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Referenca: lighter001

Promo zapalovač

Promo zapalovač je vyroben z kvalitního kovového materiálu. Náš promo zapalovač disponuje velkou plochou, na kterou můžeme vytisknout logo vaší firmy nebo logo výrobku, který chete propagovat.

Referenca: GS-MC-003

Propagační hlavolamy - magic diamond

Propagační hlavolamy magic diamond vyrábíme již od roku 2010. Propagační hlavolamy magic diamond jsou perfektní způsob pro prezentaci firmy, produktu či služeb. Propagační hlavolamy diamond nabízí až 34 ploch pro Váš vlastní potisk. Zkuste zaujmout a nechte si vyrobit propagační hlavolamy magic diamond.

Referenca: PAPW-120301

Reklamní papírový větrník

Reklamní papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Reklamní papírový větrník je vhodný pro všechny. Reklamní papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Referenca: Button-badge-003

Odznak s logem

Odznak s logem je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Odznak s logem je nepochybně dobrým pomocníkem při různých promo akcích.

Referenca: GS-HRC-004

Hygienické podhlavníky s výšivkou na zakázku

Hygienické podhlavníky lze na zakázku dodat také s výšivkou. Tyto podhlavníky jsou dodávány z tkané polyesterové textilie, která je opatřena výšivkou. Hygienické podhlavníky si najdou široké uplatnění v dopravních prostředcích, na konferencích nebo v kinosálech.  

Referenca: PAAF-120310

Propagační vonítko do auta

Propagační vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. S naším reklamním předmětem propagační vonítko do auta předejdete vzniku nepříjemných pachů. Propagační vonítko do auta využijete jak ve svém voze, tak ve svém bytě nebo kanceláři.

Referenca: PAAF-120303

Osvěžovač do auta s logem

Osvěžovač do auta může být s logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta s lgoem je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta s lgoem lze využít v kanceláři nebo doma.

Referenca: PAAF-120307

Reklamní vůně do auta

Reklamní vůně do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vůně do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vůně do auta je také velmi lehká. Reklamní vůně do auta využijete také doma či v kanceláři.

Referenca: LASP-120402

Reklamní šňůrka sítotisk

Reklamní šňůrka která je natištěna pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka sítotisk je vyrobena z poylesteru. Reklamní šňůrka sítotisk může být potištěna jakýmkoliv logem či sloganem Reklamní šňůrka sítotisk je opatřena kovovým očkem s otočnou karabinkou a také textilní šňůrkou na mobilní telefon.

Referenca: GS-HP 006

Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku

Hřejivé polštářky mohou být například ve tvaru hvězdy a mohou být na zakázku doplněny hvězdičkami v tekutině. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku vypadají skvěle a budou efektivně propagovat Vaší značku. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC.

Referenca: GS-DM004

Rohože s logem z kokosového vlákna

Uvědomujeme si důležitost ochrany životního prostředí, a proto Vám nabízíme rohože s logem vyrobené z kokosového vlákna. Tyto rohože s logem jsou na zakázku vyrobeny ze 100% přírodního materiálu  - kokosového vlákna. Rohože z kokosového vlákna navíc skvěle vypadají.