Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem

GS-LLP-009
Hodnotenie 

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. Pomocí předmětu lékařská lízátka s potiskem můžete značku či produkt. 

Min. objednávka: 5000ks/druh
Rozměry: 178x32mm
Příchutě: ovoce, kola
Potisk obalu: na zakázku




CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
GS-LLP-009
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: sandglass_001

Přesýpací hodiny s logem

Přesýpací hodiny s logem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Přesýpací hodiny s logemmůžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte.

Kód: pad-090805

Reklamní protiskluzová podložka

Naše reklamní protiskluzová podložka je vyrobena z kvalitní gumy. Není magnetická a je odolná proti změnám teplot. Na zakázku vám vyrobíme protiskluzovou podložku s logem v jakémkoli tvaru, velikosti či barevném provedení.

Kód: GS-MC-002

Propagační hlavolamy - puzzle karty

Skvělé a originální propagační hlavolamy v podobě puzzle platební karty. Hlavolamy puzzle karty nabízí velkou plochu pro potisk a jsou tedy ideální propagační předměty. Propagační hlavolamy puzzle karty jsou perfektní k propagaci firemních služeb nebo produktů.

Kód: but02-2

Buton 5,6

Button umístěný na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu bude button originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Kód: pad-090810

Podložka na mobilní telefon

Podložka na mobilní telefon je vyrobena z patentovaného gelového materiálu. Díky tétopodložce zabráníte při jízdě autem popojížění telefonu, klíčů a jiných drobných předmětů po palubní desce auta. Naše podložka na mobilní telefon po sobě nezanechává lepivé stopy.

Kód: GS-STICKER-002

Reklamní nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Tyto nálepky jsou z odolného plastického materiálu. Reklamní nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepky drží na jakémkoli běžném povrchu.

Kód: GS-STICKER-010

Nálepka na zakázku

Tato nálepka na zakázku není jako obyčené nálepky, které během jenoho roku popraskají nebo se oloupou. Nálepka na zakázku je vyrobena z vysoce kvalitního vinylu, odolného proti vodě jehož průměrná životnost se pohybuje okolo 6 let.

Kód: 4OS0024

Balónky

Tyto balonky nabízíme v různých barvách. Balonky rozptýlí nejen Vaše  ratolesti. Balonky na požádání označíme reklamním textem nebo logem dle Vašeho přání. Neváhejte a objednejte si tyto barevné balonky za příznivé ceny ještě dnes.

Kód: LASP-120409

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Kód: PAAF-120305

Reklamní vonítko do auta

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Reklamní vonítko do auta je také velmi lehké. Reklamní vontíko do auta využijete také doma či v kanceláři.