Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem

GS-LLP-009
Bewertung 

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. Pomocí předmětu lékařská lízátka s potiskem můžete značku či produkt. 

Min. objednávka: 5000ks/druh
Rozměry: 178x32mm
Příchutě: ovoce, kola
Potisk obalu: na zakázku




CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-LLP-009
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: GS-CHW-011

Promo plechovka trojúhelník s dražé

Plechovka ve tvaru trojúhelníku, který uvnitř může ukrývat dražé s ovocnou nebo mentolovou příchutí. Plechovka trojúhelník s dražé jako promo dárek Vaší firmy. Hledáte-li sladké či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky pak dražé v promo plechovce jsou to pravé.   

Artikel-Nr.: GS-PC001

Plastové vizitky na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme plnobarevné plastové vizitky dle Vašeho návrhu. Firemní plastové vizitky na zakázku s vlastním potiskem. Plastové vizitky jsou mnohem populárnější než běžné papírové vizitky, protože plastové vizitky mnohem déle vydrží a udělají větší dojem.

Artikel-Nr.: GS-CHW-007

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

Artikel-Nr.: car-air-freshener-012

Promo osvěžovač vzduchu

Náš promo osvěžovač vzduchu je vyroben z papíru z bavlněné vlákniny a je vybaven provázkem na zavěšení. Vůně aromatherapy spolu s logem vytištěným na nášpromo osvěžovač vzduchu vaše zákazníky určitě osloví.

Artikel-Nr.: GS-DM003

Propagační gumové rohože

Tyto propagační gumové rohože jsou na zakázku vyrobeny z velmi kvalitního a odolného materiálu a díky tomu mají vysokou životnost a vykazují jen velmi malé opotřebení. Propagační gumové reklamní rohože na zakázku mají ideální využití venku před vchodem. Speciální povrch této propagační gumové rohože odstraňuje nečistoty z obuvi, a tak pomáhá udržovat...

Artikel-Nr.: GS-MAGST-013

Magnetky na auto s logem

Naše magnetky na auto s logem jsou vyrobeny z gumového magnetického materiálu a vinylu. Využijte tyto magnetky na auto s logem k inzerci sloganu, který nejlépe definuje Vaši firmu.

Artikel-Nr.: tissue-paper-003

Propagační ubrousky

Propagační ubrousky jsou ideální na různé promo akce. Velká plocha propagačních ubrousků umožňuje potisk jak vaším logem, tak reklamním sloganem nebo jinými grafickými prvky.

Artikel-Nr.: GS-FK002

Reklamní plovoucí klíčenky

Reklamní plovoucí klíčenky lze vyrobit v různých barvách, velikostech a tvarech. Lze je také na zakázku opatřit potiskem například logem či značkou. Reklamní plovoucí klíčenky jsou lehké, praktické a originální. 

Artikel-Nr.: PAAF-120306

Vonítko do auta na zakázku

Vonítko do auta na zakázku je praktický a levný reklamní předmět. Vonítko do auta na zakázku může mít téměř jakoukoliv vůni, tvar a potisk. Vonítko do auta na zakázku je také velmi lehké. Vontíko do auta na zakázku využijete také doma či v kanceláři.

Artikel-Nr.: GS-CHOC-013

Dárkový čokoládový text na zakázku

Dárkový čokoládový text může mít na zakázku podobu čokoládového textu v krabičce o různých velikostech. Dárkový čokoládový text na zakázku může být umístěn v potištěné papírové nebo dřevěné krabičce. Dárkový čokoládový text na zakázku dle Vašeho zadání jako luxusní dárek pro Vaše zaměstnance, zákazníky.

Artikel-Nr.: GS-CHW-003

Reklamní plastové vizitky s mint pastilkami

Plastové vizitky s mint pastilkami, které budou perfektní reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Plastové vizitky s mint pastilkami osvěží Vaše reklamní eventy. Nechte opatřit plastové vizitky potiskem například kontaktními informacemi nebo logem firmy a získáte osvěžující reklamní dárek pro klienty či obchodní partnery.   

Artikel-Nr.: hophop003

Reklamní vonítko levandule do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Chemické reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni je, ale zastarelé a okoukané nenápadité a podporuje zahraniční výrobu. Reklamní vonítko přírodní je tvořeno a vyráběno v České republice . Čerstvé byliny balíme do sáčků z organzy které jsme schopni brandovat nejčastěji na...

Artikel-Nr.: GS-CHOC-012

Firemní čokoládový text s potiskem

Firemní čokoládový text v dřevěné nebo papírové krabičce s potiskem může být v různých velikostech. Firemní čokoládový text s potiskem je luxusní a zároveň originální reklamní předmět nebo upomínkový dárek pro Vaše zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery.

Artikel-Nr.: GS-FK015

Plovoucí přívěsky od výrobce

Jsme výrobce pro reklamní předmět plovoucí přívěsky, který pro Vás na zakázku vyrobíme v barvách, velikostech, tvarech a s potiskem dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky od výrobce za nejlepší ceny.