Vakuový hrnek Promo

Vakuový hrnek Promo

cup041
Hodnotenie 

Vakuový hrnek Promo má velmi jednoduchý a praktický design. Skvělé černé ucho a víčko - díky nim je vakuový hrnek Promo ideálním propagačním dárkem.

Nabízíme opravdu velký výběr barev tohoto vakuového hrnku Promo.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Vakuový hrnek Promo má velmi jednoduchý a praktický design. Skvělé černé ucho a víčko - díky nim je vakuový hrnek Promo ideálním propagačním dárkem.

Nabízíme opravdu velký výběr barev tohoto vakuového hrnku Promo.

Detaily produktu
cup041
500
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Vakuový hrnek Promo

Vakuový hrnek Promo

Vakuový hrnek Promo má velmi jednoduchý a praktický design. Skvělé černé ucho a víčko - díky nim je vakuový hrnek Promo ideálním propagačním dárkem.

Nabízíme opravdu velký výběr barev tohoto vakuového hrnku Promo.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: cup020

Reklamní termo hrnek

Reklamní termo hrnek je vyroben z kvalitního nerezu s vnitřní plastovou nádobou. Tento příjemný reklamní tremo hrnek mohou Vaši zákazníci používat doma i při oudoorových aktivitách. Barvy a velikosti reklamního termo hrnku jsou podle výběru.

Kód: VAC081312

Plastový hrnek s potiskem

Plastový hrnek s potiskem je praktický pomocník na cestách. Na tomto plastovém hrnku s potiskem můžete umístit své logo nebo jiné sdělení. Plastový hrnek s potiskem má odnímatelné víko a plastovou vložku. Díky každodennímu užívání plastového hrnku s potiskem bude vaše reklama velmi efektivní.  Přizpůsobení velikosti a barvy plastového hrnku s potiskem...

Kód: cup042

Reklamní hrneček

Reklamní hrneček je z velmi kvalitního plastu s vnitřní a vnější stěnou. Tento reklamní hrneček nabízíme v jednoduchém designu a za výhodnou cenu. Vaše logo nebo reklama přiláká pozornost na některé z výrazných barev jaké má reklamní hrneček. Barvu a velikost reklamního hrnečku můžeme upravit podle vašich potřeb.

Kód: VAC081307

Termošálek na cesty

Termošálek na cesty je svkělý nástroj pro propagaci vaší firmy - logo, značku nebo jiné sdělení. Termošálek na cesty efektivně rozšíří Vaše sdělení na veřejnosti. Zaroveň je termošálek na cesty praktický dárek. Barvy a velikosti termošálku na cesty Vám můžeme uzpůsobit podle potřeb.  

Kód: cup036

Termohrnek do auta

Výrazně červený termohrnek do auta z nerezové oceli. Vysoce kvalitní cestovní termohrnek do auta ocení každý na cestách. Využijte akční nabídky a nechte si termohrnek do auta potisknout logem z obou stran bez dalších poplatků! Barvy na termohrnek do auta jsou volitelné.

Kód: cup024

Propagační termo hrnek

Propagační termo hrnek s vnější a vnitřní stěnou z kvalitní nerové oceli. Tento propagační termo hrnek nabízíme v řadě barev a velikostí. Můžete si tak vybrat ideální propagační termo hrnek pro zvýraznění svojí reklamy.  

Kód: cup038

Reklamní šálek

Reklamní šálek je z nerezové oceli s nadčasovým designem. Reklamní šálek se dobře drží a má plastové víčko. Reklamní šálek je ideální pro umístění firemního loga nebo jiné reklamy. Reklamní šálek nabízíme s příplatkem i s vakuovou izolací. Velikost reklamního šálku je dle Vašich potřeb.

Kód: cup019

Termo hrnek

Termo hrnek vyrobený z kvalitní nerezové oceli s dvojitou stěnou. Tento termo hrnek nabízíme v různých barvách a velikostech. Barmu a velikost termo hrnku můžete skvěle přizpůsobit vašemu firemnímu logu nebo reklamě.

Kód: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Kód: VAC081308

Reklamní termohrnek

Reklamní termohrnek z ušlechtilé oceli s vnější plastovou obálkou uchovává nápoje dlouho teplé nebo studené. Reklamní termohrnek je skvělý nástroj pro firmení kampaň. Na reklamním termohrnku je hodně prostoru pro vaši reklamu. Dejte veřejnosti o sobě vědět praktickým dárkem pro každodenní život. Přizpůsobení velikosti a barvy reklamního termohrnku...

Kód: cup009

Termohrnek

Termohrnek z velmi kvalitní nerezavějící oceli a velmi praktickým plastovým víkem. Vhodný pro využití doma, na cestách nebo v kanceláři, kdy je možné nechat si tento temohrnek potisknout libovolným symbolem či vaší značkou pro promo akce.

Kód: cup034

Termo hrnek Auto

Termo hrnek Auto je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Auto má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Auto má tvar, který pasuje do většiny držáků nápojů v automobilech. Praktický propagační dárek Vaší firmy může být tento Termo hrnek Auto Barva a velikost termo hrnku auto je podle Vašeho výběru.

Kód: cup009

Promo termošálek

Promo termošálek je vyroben z nerezové oceli s plastovou výplní a víkem. Tento skvělý promo termošálek je vhodný pro použití v domácnosti, kanceláři, škole i na dlouhou cestu. Skvělý propagační dárek pro každého - promo termošálek.

Kód: cup026

Plastový termo hrnek

Plastový termo hrnek je vyroben z kvalitního materiálu, ideální na cesty. Předností plastového termo hrnku je jednoduchý design a nízká cena. Vaše logo může skvěle vyniknout na některé z výrazných barev jaké má tento plastový termo hrnek. Barvy a velikosti plastového termo hrnku jsou k dispozici podle výběru.

Kód: VAC081303

Termo hrnek Logo

Termo hrnek Logo je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Logo má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Logo je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost termo hrnku Logo podle Vašeho výběru.