Dárkový USB flash disk

Dárkový USB flash disk

USB_flash_drive_022
Hodnotenie 

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Detaily produktu
USB_flash_drive_022
200
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Dárkový USB flash disk

Dárkový USB flash disk

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: USB_flash_drive_017

Luxusní flash disky ve zlaté barvě

Luxusní flash disky ve zlaté barvě působí velmi elegantně a stylově. Tyto luxusní flash disky ve zlatém provedení opatřené logem Vaší firmy budou jedinečným dárkem pro různé příležitosti. Tyto luxusní flash disky ve zlaté barvě Vám dodáme za bezkonkurenční ceny. Naše luxusní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_039

Kuličkové pero s USB diskem

Kuličkové pero s USB diskem je praktickou kombinací stylového pera a paměťového disku. Tato kuličková pera jsou v černostříbrném provedení s USB diskem v horní části. Ideální k potištění Vaším logem či reklamním textem. Naše kuličková pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: usb-pen-drive-001

Kovové pero s USB flash diskem

Naše pera s USB flash diskem jsou vyrobena z kvalitní slitiny. Tato pera s USB flash diskem jsou vhodná k prezentaci Vašeho loga. Stačí pouze odstranit vrchní část pera, pod kterou se skrývá disk s 1GB pamětí. Toto pero s USB flash diskem Vám rádi potiskneme libovolným logem či textem.

Kód: USB_flash_drive_072

USB flash disk 2G

USB flash disky 2G jsou ideálním pomocníkem do kanceláře, jako dárek pro Vaše klienty či zaměstnance na cestách. Tyto plastové USB flash disky rádi opatříme Vaším logem či jiným reklamním textem. Umožněn výběr z několika různých velikostí (kapacit) a různých barev.

Kód: USB_flash_drive_037

USB flash disk a pero v jednom

Tento USB flash disk a pero v jednom je oblíbený pro svůj jedinečný tvar a moderní, živé barvy. Nabízíme Vám barevné USB flash disky v kombinaci s perem dle Vašich požadavků. Tento USB flash disk a pero v jednom má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_003

Reklamní USB flash disky

Na těchto reklamních flash discích v jednoduchých barvách se bude velice dobře vyjímat vaše logo. Tyto reklamní flash disky jsou vyrobeny z kvalitního plastu v kombinaci s kovem a poskytují ideální řešení pro ukládání Vašich dat. Tyto reklamní flash disky s 1GB pamětí patří mezi nejprodávanější reklamní předměty.

Kód: card-shape-usb-03

USB flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní USB disk ve tvaru karty je ideální pro různé reklamní kampaně. Tento reklamní USB disk ve tvaru karty umožňuje mimo jiné potisk jak z jedné tak i z obou stran. Náš reklamní USB flash disk ve tvaru karty má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_005

Hliníkový USB flash disk

Hliníkový USB flash disk nabízí originální moderní styl a vynikající výkon. S tímto hliníkovým USB flash diskem v černostříbrném provedení budete vždy IN. U těchto hliníkových USB flash disků s 1GB pamětí a kompaktní velikostí garantujeme vysokou kvalitu.

Kód: USB_flash_drive_031

Reklamní USB pera

Tato reklamní USB pera kompaktního tvaru umožňují snadný a pohodlný přenos Vašich dat. Tato reklamní USB pera jsou zároveň skvělým nástrojem pro prezentaci Vašeho loga či značky. Tato reklamní USB pera mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_073

USB flash disky zlaté barvy

USB flash disky zlaté barvy s hladkým, lesklým povrchem jsou lehké a odolné. Tyto USB flash disky zlaté barvy představují velmi pohodlný a efektivní způsob pro uložení Vašich dat. Tyto flash disky můžeme dodat v různých kapacitách paměti a označit libovolným logem dle Vašich požadavků. Tyto USB flash disky zlaté barvy mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_024

USB flash disk přívěšek na klíče

USB flash disk přívěšek na klíče vyrobený z kvalitní nerezové oceli je skvělým dárkem a reklamním předmětem zároveň. Tento kovový USB flash disk na klíče může být označen Vaším logem či značkou. Tento USB flash disk přívěšek na klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_060

USB flash disk obdélníkového tvaru

USB flash disky obdélníkového tvaru s transparentním krytem jsou kvalitní a módně zpracované flash disky s výběrem z několika barev. Otvor v horním rohu tohoto obdélníkového flash disku umožňuje provlečení řetízku na klíče. Tento USB flash disk obdélníkového tvaru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_052

USB flash disk

USB flash disk je velmi oblíbeným produktem, který může být použit jako dárek při příležitosti narozenin či reklamních a promo akcí. Design a materiál těchto USB flash disků s kresleným motivem může být upraven dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky mají 1GB paměť, ale na požádání dodáme i ve vyšších kapacitách.

Kód: flsh08

Flash disk

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Kód: USB_flash_drive_023

Coca Cola USB flash disk

Coca Cola USB flash disk je originální reklamní předmět. Tento Coca Cola USB flash disk rádi potiskneme Vaším logem či reklamním textem. USB flash disk má kompaktní velikost a paměť o velikosti 1GB.   Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny,...