Gift USB Stick
  • Gift USB Stick

Dárkový USB flash disk

USB_flash_drive_022
Ocena 

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Szczegóły produktu
USB_flash_drive_022
200
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Dárkový USB flash disk

Dárkový USB flash disk

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: USB_flash_drive_059

Hodinky s USB flash diskem

Tyto hodinky s USB flash diskem patří mezi velmi oblíbené reklamní předměty. Jedná se o velmi efektivní způsob jak zvýšit povědomí o Vaší značce. Máte-li zájem o objednání těchto originálních hodinek s USB flash diskem, kontaktujte nás, a o zbytek se postaráme my. Tyto hodinky s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_028

USB pera s reklamním potiskem

USB pera s reklamním potiskem mohou být na zakázku potištěna Vaším firemním logem či vzorem. Speciálně navržená USB pera s reklamním potiskem jsou účinným nástrojem pro šíření povědomí o Vaší značce. Tato USB pera s reklamním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_070

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk z kvalitního plastu v jednoduchém designu pro zvýraznění viditelnosti Vaší značky. Tento reklamní USB flash disk dodáme v různých kapacitách dle Vašich požadavků. Naše reklamní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_017

Luxusní flash disky ve zlaté barvě

Luxusní flash disky ve zlaté barvě působí velmi elegantně a stylově. Tyto luxusní flash disky ve zlatém provedení opatřené logem Vaší firmy budou jedinečným dárkem pro různé příležitosti. Tyto luxusní flash disky ve zlaté barvě Vám dodáme za bezkonkurenční ceny. Naše luxusní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Indeks: USB_flash_drive_032

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem je stylový a originální reklamní předmět. Tato kovová pera s USB flash diskem jsou k dispozici v různých provedeních pro různá použití: pero, USB, laserový paprsek a LED světlo. Kovová pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_023

Coca Cola USB flash disk

Coca Cola USB flash disk je originální reklamní předmět. Tento Coca Cola USB flash disk rádi potiskneme Vaším logem či reklamním textem. USB flash disk má kompaktní velikost a paměť o velikosti 1GB.   Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny,...

Indeks: USB_flash_drive_009

USB flash disk na klíče

Černé USB flash disky na klíče mají vysoký výkon a výbornou kvalitu. USB flash disky v černém provedení s otvorem pro umístění kroužku na klíče jsou bezpochyby ideální volbou. Naše USB flash disky s otvorem pro umístění kroužku na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_050

USB flash disk ve tvaru punčochy

USB flash disk ve tvaru punčochy je originálního vzhledu a příjemných barev. Věnujte tento originální dárek Vašim přátelům, dětem či zákazníkům v období Vánoc. Rádi Vám připravíme nabídku na tyto USB flash disky ve tvaru punčochy. USB flash disk ve tvaru punčochy má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Indeks: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: flsh07

Paměťové karty

USB paměťové karty jako náramek s pamětí 512 MB. Tyto paměťové karty nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si paměťové karty s potiskem jako firemní reklamu.

Indeks: USB_flash_drive_042

Kulaté USB flash disky

Tyto kulaté USB flash disky patří k nejoblíbenějším reklamním předmětům. Díky jasným barvám a atraktivnímu tvaru si Vaši zákazníci tyto kulaté USB flash disky s Vaším firemním logem určitě oblíbí. Naše kulaté USB flash disky mají 1GB paměť a jsou velmi účinným nástrojem pro rozšíření povědomí o Vaší značce.

Indeks: DIMB-001

USB flash disk ve tvaru klíče

Tento USB flash disk ve tvaru klíče je ideální jako reklamní předmět, s jehož pomocí můžete vy či Vaši zákazníci mít důležitá data vždy při sobě. 1GB USB flash disk ve tvaru klíče je tou správnou volbou pro Vaše reklamní či promoční aktivity. Nabízíme i v 2GB, 4GB a 8GB kapacitách.

Indeks: card-shape-usb-03

USB flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní USB disk ve tvaru karty je ideální pro různé reklamní kampaně. Tento reklamní USB disk ve tvaru karty umožňuje mimo jiné potisk jak z jedné tak i z obou stran. Náš reklamní USB flash disk ve tvaru karty má 1GB paměť a kompaktní velikost.