Originalni darek
  • Originalni darek
  • Originalni darek

Reklamní USB náramek

flsh05
Ocena 

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

Szczegóły produktu
flsh05
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: USB_flash_drive_047

Plastový USB flash disk

Plastový USB flash disk ve veselých barvách je ideálním reklamním dárkem díky své nízké ceně a vysoké kvalitě. Nabízíme plastové USB flash disky na zakázku přesně podle Vašich představ. Tyto plastové USB flash disky s 1GB pamětí jsou tou správnou volbou.

Indeks: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Indeks: USB_flash_drive_012

USB flash disk v luxusním koženém provedení

USB flash disk v luxusním koženém provedení je ideálním reklamním předmětem. Originální zapínání dokonale ochrání Váš USB flash disk. Nabízíme výběr z různých designů pro Vaše logo a různých kapacit. Tento USB flash disk v koženém provedení má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_035

Pera s USB flash diskem

Pera s USB flash diskem se stylovým designem jsou ideální pro reklamní účely. Buďte moderní a nabídněte svým klientům skvělý reklamní dárek ve formě USB pera s firemním potiskem. Vyberte si požadovanou kapacitu, barvu a logo, o ostatní se postaráme my. Naše pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_044

USB flash disk ve tvaru fotbalového míče

Tento USB flash disk ve tvaru fotbalového míče je efektivní reklamní dárek pro všechny milovníky sportu. Dle Vašich požadavků umístíme Vaše logo či reklamní text na povrch těchto originálních USB flash disků. Objednejte si naše stylové USB flash disky ve tvaru fotbalového míče s 1GB pamětí za velmi příznivé ceny!

Indeks: USB_flash_drive_038

Pero s flash diskem

Pero s flash diskem má stylový design, díky unikátní kombinaci průhledného těla se stříbrným flash diskem je ideální jako reklamní dárek. Toto pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Indeks: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_006

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je kvalitní předmět určený k propagaci Vaší značky. Dostatek místa pro Vaše logo či slogan. Barevný vnější obal tohoto reklamního USB flash disku slouží jako ochrana. Nabízíme široký výběr barev dle Vašich požadavků.

Indeks: USB_flash_drive_032

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem je stylový a originální reklamní předmět. Tato kovová pera s USB flash diskem jsou k dispozici v různých provedeních pro různá použití: pero, USB, laserový paprsek a LED světlo. Kovová pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_036

Pero s USB flash diskem

Pero s USB flash diskem je elegantní kuličkové pero s USB flash diskem uprostřed. Toto pero s USB flash diskem Vám nabízí pohodlí a spolehlivost při ukládání Vašich dat. Toto pero s USB flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_070

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk z kvalitního plastu v jednoduchém designu pro zvýraznění viditelnosti Vaší značky. Tento reklamní USB flash disk dodáme v různých kapacitách dle Vašich požadavků. Naše reklamní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_066

USB flash disk ve tvaru Coca Coly

USB flash disk ve tvaru Coca Cola lahve je ideální jako dárkový nebo reklamní předmět. Tento stylový flash disk ve tvaru lahve se světoznámým nápojem potiskneme Vaším logem a vytvoříme tak praktický dárek, který budou Vaši zákazníci používat často a velmi rádi. Tento USB flash disk ve tvaru Coca Cola lahve má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_065

Barevné USB flash disky

Tyto barevné USB flash disky Vám umožní pohodlné uchování Vašich dat. Naše USB flash disky jsou dostupné v modré nebo červené barvě. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_014

Kožené USB flash disky

Kožené USB flash disky jsou velice oblíbené pro svůj elegantní vzhled a odolnost. Nabízíme kožené USB flash disky pro reklamní účely. Umožňujeme výběr jiné barvy koženého pouzdra. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Indeks: USB_flash_drive_017

Luxusní flash disky ve zlaté barvě

Luxusní flash disky ve zlaté barvě působí velmi elegantně a stylově. Tyto luxusní flash disky ve zlatém provedení opatřené logem Vaší firmy budou jedinečným dárkem pro různé příležitosti. Tyto luxusní flash disky ve zlaté barvě Vám dodáme za bezkonkurenční ceny. Naše luxusní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.