Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek

flsh05
Rating 

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

  Politica de securitate

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de livrare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

  Politica de returnare

(editeaza cu modulul Reconfortarea clientilor)

Descriere

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

Detalii ale produsului
flsh05
0
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: card-shape-usb-02

USB flash disk ve tvaru kreditní karty

Tento unikátní USB flash disk ve tvaru kreditní karty je velice populární pro reklamní účely, protože mimo jiné umožňuje plnobarevný potisk jak z jedné tak i z obou stran. Tento USB flash disk ve tvaru kreditní karty je ideálním dárkem pro různé příležitosti, jako jsou např. veletrhy či konference. Náš USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_028

USB pera s reklamním potiskem

USB pera s reklamním potiskem mohou být na zakázku potištěna Vaším firemním logem či vzorem. Speciálně navržená USB pera s reklamním potiskem jsou účinným nástrojem pro šíření povědomí o Vaší značce. Tato USB pera s reklamním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_005

Hliníkový USB flash disk

Hliníkový USB flash disk nabízí originální moderní styl a vynikající výkon. S tímto hliníkovým USB flash diskem v černostříbrném provedení budete vždy IN. U těchto hliníkových USB flash disků s 1GB pamětí a kompaktní velikostí garantujeme vysokou kvalitu.

Referinta: USB_flash_drive_068

USB flash disky

USB flash disky s lesklým povrchem a bambusovým vzorem jsou stylové a zároveň velmi spolehlivé. Tyto USB flash disky vyrobíme na zakázku s Vaším logem a kapacitou dle Vašich požadavků. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_015

Kožený USB flash disk

Kožený USB flash disk je účinným a vhodným reklamním dárkem. Logo může být natištěno na USB disk i na kožené pouzdro. Kožené USB flash disky patří mezi nejoblíbenější reklamní předměty tohoto typu. Tento kožený USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_038

Pero s flash diskem

Pero s flash diskem má stylový design, díky unikátní kombinaci průhledného těla se stříbrným flash diskem je ideální jako reklamní dárek. Toto pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_062

Originální flash disk ve tvaru klíče

Tento originální flash disk ve tvaru klíče v černo-červeném provedení nechá dokonale vyniknout Vašemu logu nebo reklamnímu textu. Tento originální flash disk ve tvaru klíče bude patřit k nejoblíbenějším reklamním dárkům. Náš flash disk ve tvaru klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_071

Plastové flash disky

Plastové flash disky výborné kvality a jedinečného stylu jsou ideální pro potisk Vaším firemním logem. Tyto plastové flash disky jsou dostupné v různých barvách a kapacitách. Naše plastové flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_018

Reklamní USB flash disk

Tyto reklamní USB flash disky mají jednoduchý design, vysokou odolnost a dostatečně velkou plochu pro umístění Vašeho loga. Kovový řetízek umožňuje pohodlné zavěšení. Tyto reklamní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_025

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je vyrobený z vysoce kvalitního kovu. Je otočný a může být použit jako klíčenka. Tento kovový USB flash disk je ideální pro reklamní účely. Tento kovový reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_036

Pero s USB flash diskem

Pero s USB flash diskem je elegantní kuličkové pero s USB flash diskem uprostřed. Toto pero s USB flash diskem Vám nabízí pohodlí a spolehlivost při ukládání Vašich dat. Toto pero s USB flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Referinta: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Referinta: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Referinta: USB_flash_drive_046

Plastový USB flash disk

Tento oválný plastový flash disk kompaktního tvaru a pestrých barev je ideálním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Díky otvoru na vrchní části můžete tento plastový flash disk použít i jako přívěsek na klíče. Náš plastový flash disk s 1GB pamětí jistě potěší Vaše zákazníky či přátele.

Referinta: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.