Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek

flsh05
Rating 

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

Product Details
flsh05
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: USB_flash_drive_007

USB flash disky na zakázku

Tyto USB flash disky na zakázku jsou výborné kvality. Díky možnosti označení libovolným logem či reklamním textem patří tyto USB flash disky mezi velmi oblíbené reklamní předměty. USB flash disky vyrobené na zakázku činí Váš život pohodlnějším a příjemnějším. Naše USB flash diky na zakázku mají 1GB pamět a kompaktní velikost.

Reference: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Reference: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: DIMB-001

USB flash disk ve tvaru klíče

Tento USB flash disk ve tvaru klíče je ideální jako reklamní předmět, s jehož pomocí můžete vy či Vaši zákazníci mít důležitá data vždy při sobě. 1GB USB flash disk ve tvaru klíče je tou správnou volbou pro Vaše reklamní či promoční aktivity. Nabízíme i v 2GB, 4GB a 8GB kapacitách.

Reference: USB_flash_drive_076

Diamantové USB flash disky

Tyto luxusní diamantové USB flash disky dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních diamantových USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto diamantové USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a)...

Reference: USB_flash_drive_062

Originální flash disk ve tvaru klíče

Tento originální flash disk ve tvaru klíče v černo-červeném provedení nechá dokonale vyniknout Vašemu logu nebo reklamnímu textu. Tento originální flash disk ve tvaru klíče bude patřit k nejoblíbenějším reklamním dárkům. Náš flash disk ve tvaru klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Reference: USB_flash_drive_029

USB pera s firemním potiskem

Kovová USB pera s firemním potiskem slouží k zálohování a snadnému přenosu Vašich souborů. Nabízíme USB pera určená pro označení Vaším logem v různých kapacitách. Tato kovová USB pera s firemním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: flsh06

USB náramek

USB náramek s pamětí 256 MB. Tento USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si USB náramek s potiskem jako firemní reklamu.

Reference: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: flsh08

Flash disk

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Reference: USB_flash_drive_016

Kožené USB flash disky

Nabízíme Vám kožené USB flash disky ideální pro reklamní účely. Tyto stylové kožené USB flash disky v odolném koženém pouzdře mohou být označeny Vaším logem. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_059

Hodinky s USB flash diskem

Tyto hodinky s USB flash diskem patří mezi velmi oblíbené reklamní předměty. Jedná se o velmi efektivní způsob jak zvýšit povědomí o Vaší značce. Máte-li zájem o objednání těchto originálních hodinek s USB flash diskem, kontaktujte nás, a o zbytek se postaráme my. Tyto hodinky s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_073

USB flash disky zlaté barvy

USB flash disky zlaté barvy s hladkým, lesklým povrchem jsou lehké a odolné. Tyto USB flash disky zlaté barvy představují velmi pohodlný a efektivní způsob pro uložení Vašich dat. Tyto flash disky můžeme dodat v různých kapacitách paměti a označit libovolným logem dle Vašich požadavků. Tyto USB flash disky zlaté barvy mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: USB_flash_drive_009

USB flash disk na klíče

Černé USB flash disky na klíče mají vysoký výkon a výbornou kvalitu. USB flash disky v černém provedení s otvorem pro umístění kroužku na klíče jsou bezpochyby ideální volbou. Naše USB flash disky s otvorem pro umístění kroužku na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Reference: flsh09

Flash náramek

USB flash náramek s pamětí 2 GB. Tento flash náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash náramek s potiskem jako firemní reklamu.