Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek

flsh05
Bewertung 

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

Artikeldetails
flsh05
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek

Reklamní USB náramek s pamětí 256 MB. Tento reklamní USB náramek nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si reklamní USB náramek s potiskem pro firemní propagaci.

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_065

Barevné USB flash disky

Tyto barevné USB flash disky Vám umožní pohodlné uchování Vašich dat. Naše USB flash disky jsou dostupné v modré nebo červené barvě. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_032

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem je stylový a originální reklamní předmět. Tato kovová pera s USB flash diskem jsou k dispozici v různých provedeních pro různá použití: pero, USB, laserový paprsek a LED světlo. Kovová pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_029

USB pera s firemním potiskem

Kovová USB pera s firemním potiskem slouží k zálohování a snadnému přenosu Vašich souborů. Nabízíme USB pera určená pro označení Vaším logem v různých kapacitách. Tato kovová USB pera s firemním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_014

Kožené USB flash disky

Kožené USB flash disky jsou velice oblíbené pro svůj elegantní vzhled a odolnost. Nabízíme kožené USB flash disky pro reklamní účely. Umožňujeme výběr jiné barvy koženého pouzdra. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: card-shape-usb-03

USB flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní USB disk ve tvaru karty je ideální pro různé reklamní kampaně. Tento reklamní USB disk ve tvaru karty umožňuje mimo jiné potisk jak z jedné tak i z obou stran. Náš reklamní USB flash disk ve tvaru karty má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_074

Stříbrné USB flash disky

Tyto stříbrné USB flash disky jsou lehké a odolné. Tyto stříbrné USB flash disky představují pohodlný a rychlý způsob pro uložení Vašich dat. Kapacita a umístění loga na těchto stříbrných USB flash discích dle Vašeho přání. Naše stříbrné USB flash disky mají kompaktní velikost a 1GB paměť.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_049

USB flash disk ve tvaru lahve vína

Tento USB flash disk ve tvaru lahve vína bude zaručeně originálním dárkem pro Vaše zákazníky. Tyto USB flash disky opatříme reklamním potiskem dle Vašeho přání. USB flash disk ve tvaru lahve vína má kompaktní velikost a paměť 1GB. Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash...

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_073

USB flash disky zlaté barvy

USB flash disky zlaté barvy s hladkým, lesklým povrchem jsou lehké a odolné. Tyto USB flash disky zlaté barvy představují velmi pohodlný a efektivní způsob pro uložení Vašich dat. Tyto flash disky můžeme dodat v různých kapacitách paměti a označit libovolným logem dle Vašich požadavků. Tyto USB flash disky zlaté barvy mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_052

USB flash disk

USB flash disk je velmi oblíbeným produktem, který může být použit jako dárek při příležitosti narozenin či reklamních a promo akcí. Design a materiál těchto USB flash disků s kresleným motivem může být upraven dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky mají 1GB paměť, ale na požádání dodáme i ve vyšších kapacitách.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_027

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem s gumovým uchopením v černé barvě nechá dokonale vyniknout Vaše logo. Toto kovové pero s USB flash diskem dodáváme v kapacitách 128MB, 256MB, 512MB, 1GB a 2GB. Toto kovové USB pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_026

USB pera z nerez oceli

USB pera z nerez oceli jsou ideálním nástrojem pro uložení Vašich dat a jejich přenos. Tato USB pera z kvalitní nerezové oceli mohou obsahovat důležité a potřebné informace o Vaší společnosti, které jednoduše předáte Vašim zákazníkům. Tato USB pera z nerez oceli mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_009

USB flash disk na klíče

Černé USB flash disky na klíče mají vysoký výkon a výbornou kvalitu. USB flash disky v černém provedení s otvorem pro umístění kroužku na klíče jsou bezpochyby ideální volbou. Naše USB flash disky s otvorem pro umístění kroužku na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_015

Kožený USB flash disk

Kožený USB flash disk je účinným a vhodným reklamním dárkem. Logo může být natištěno na USB disk i na kožené pouzdro. Kožené USB flash disky patří mezi nejoblíbenější reklamní předměty tohoto typu. Tento kožený USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_030

Praktické USB flash disky jako propisky

Tyto praktické USB flash disky jako propisky jsou ideálním dárkem pro Vaše přátele nebo obchodní partnery. Tyto praktické USB flash disky jsou originální kombinací kamery, USB, pera, laserového paprsku a DVD rekordéru. Tyto kvalitní USB flash disky jako propisky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Artikel-Nr.: USB_flash_drive_005

Hliníkový USB flash disk

Hliníkový USB flash disk nabízí originální moderní styl a vynikající výkon. S tímto hliníkovým USB flash diskem v černostříbrném provedení budete vždy IN. U těchto hliníkových USB flash disků s 1GB pamětí a kompaktní velikostí garantujeme vysokou kvalitu.