USB Flash disk v psacím peru

USB Flash disk v psacím peru

USB_flash_drive_034
Hodnotenie 

USB Flash disk v psacím peru je nejlepším nástrojem do Vaší kanceláře. Tento kovový USB flash disk v kombinaci s perem označený Vaším firemním logem významně posílí povědomí o Vaší značce. Tento USB flash disk v psacím peru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

USB Flash disk v psacím peru je nejlepším nástrojem do Vaší kanceláře. Tento kovový USB flash disk v kombinaci s perem označený Vaším firemním logem významně posílí povědomí o Vaší značce. Tento USB flash disk v psacím peru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Detaily produktu
USB_flash_drive_034
100
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

USB Flash disk v psacím peru

USB Flash disk v psacím peru

USB Flash disk v psacím peru je nejlepším nástrojem do Vaší kanceláře. Tento kovový USB flash disk v kombinaci s perem označený Vaším firemním logem významně posílí povědomí o Vaší značce. Tento USB flash disk v psacím peru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: USB_flash_drive_021

USB flash disky na klíče

Díky stylovému designu a kvalitnímu materiálu patří tyto USB flash disky na klíče mezi pohodlné a velice spolehlivé nástroje. Díky praktickým kroužkům na klíče můžete svůj flash disk připojit k mobilnímu telefonu nebo klíčům a mít tak svá důležitá data vždy po ruce. Tyto USB flash disky na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_020

Kapesní nůž s USB flash diskem

Tento kapesní nůž s USB flash diskem patří mezi originální a velmi žádané reklamní předměty. Tato sada kapesního nože s USB flash diskem obsahuje šroubovák, nůžky, nůž a USB flash disk. Kapesní nůž s USB flash diskem má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Kód: USB_flash_drive_069

USB flash disky se čtečkou otisků prstů

USB flash disky se čtečkou otisků prstů jsou pohodlným a zároveň velmi praktickým řešením pro bezpečné uložení Vašich dat. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají protáhlý tvar a průhledný obal pro označení Vaším logem. Jedná se o hodnotný a moderní reklamní předmět. Tyto USB flash disky se čtečkou otisků prstů mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_022

Dárkový USB flash disk

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_060

USB flash disk obdélníkového tvaru

USB flash disky obdélníkového tvaru s transparentním krytem jsou kvalitní a módně zpracované flash disky s výběrem z několika barev. Otvor v horním rohu tohoto obdélníkového flash disku umožňuje provlečení řetízku na klíče. Tento USB flash disk obdélníkového tvaru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_012

USB flash disk v luxusním koženém provedení

USB flash disk v luxusním koženém provedení je ideálním reklamním předmětem. Originální zapínání dokonale ochrání Váš USB flash disk. Nabízíme výběr z různých designů pro Vaše logo a různých kapacit. Tento USB flash disk v koženém provedení má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_039

Kuličkové pero s USB diskem

Kuličkové pero s USB diskem je praktickou kombinací stylového pera a paměťového disku. Tato kuličková pera jsou v černostříbrném provedení s USB diskem v horní části. Ideální k potištění Vaším logem či reklamním textem. Naše kuličková pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_018

Reklamní USB flash disk

Tyto reklamní USB flash disky mají jednoduchý design, vysokou odolnost a dostatečně velkou plochu pro umístění Vašeho loga. Kovový řetízek umožňuje pohodlné zavěšení. Tyto reklamní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_046

Plastový USB flash disk

Tento oválný plastový flash disk kompaktního tvaru a pestrých barev je ideálním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Díky otvoru na vrchní části můžete tento plastový flash disk použít i jako přívěsek na klíče. Náš plastový flash disk s 1GB pamětí jistě potěší Vaše zákazníky či přátele.

Kód: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Kód: USB_flash_drive_063

Voděodolné USB flash disky

Tyto super tenké voděodolné USB flash disky jsou velmi oblíbené pro pohodlnost užívání. Tyto voděodolné flash disky mají plastový kryt v různých barvách - výběr záleží pouze na Vás. Tyto USB flash disky patří mezi vyhledávané a populární zejména díky své voděodolnosti. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_014

Kožené USB flash disky

Kožené USB flash disky jsou velice oblíbené pro svůj elegantní vzhled a odolnost. Nabízíme kožené USB flash disky pro reklamní účely. Umožňujeme výběr jiné barvy koženého pouzdra. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_029

USB pera s firemním potiskem

Kovová USB pera s firemním potiskem slouží k zálohování a snadnému přenosu Vašich souborů. Nabízíme USB pera určená pro označení Vaším logem v různých kapacitách. Tato kovová USB pera s firemním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: flsh08

Flash disk

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Kód: USB_flash_drive_009

USB flash disk na klíče

Černé USB flash disky na klíče mají vysoký výkon a výbornou kvalitu. USB flash disky v černém provedení s otvorem pro umístění kroužku na klíče jsou bezpochyby ideální volbou. Naše USB flash disky s otvorem pro umístění kroužku na klíče mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_005

Hliníkový USB flash disk

Hliníkový USB flash disk nabízí originální moderní styl a vynikající výkon. S tímto hliníkovým USB flash diskem v černostříbrném provedení budete vždy IN. U těchto hliníkových USB flash disků s 1GB pamětí a kompaktní velikostí garantujeme vysokou kvalitu.