Plastové flash disky

Plastové flash disky

USB_flash_drive_071
Hodnotenie 

Plastové flash disky výborné kvality a jedinečného stylu jsou ideální pro potisk Vaším firemním logem. Tyto plastové flash disky jsou dostupné v různých barvách a kapacitách. Naše plastové flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Plastové flash disky výborné kvality a jedinečného stylu jsou ideální pro potisk Vaším firemním logem. Tyto plastové flash disky jsou dostupné v různých barvách a kapacitách. Naše plastové flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Detaily produktu
USB_flash_drive_071
100
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Plastové flash disky

Plastové flash disky

Plastové flash disky výborné kvality a jedinečného stylu jsou ideální pro potisk Vaším firemním logem. Tyto plastové flash disky jsou dostupné v různých barvách a kapacitách. Naše plastové flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: USB_flash_drive_067

Reklamní USB flash disk

Tento malý USB flash disk je velmi praktickým předmětem nejen díky jednoduchosti používání, ale také díky možnosti jeho využití pro reklamní účely. Umožňujeme výběr z několika různých barev a kapacit. Tento reklamní USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_032

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem je stylový a originální reklamní předmět. Tato kovová pera s USB flash diskem jsou k dispozici v různých provedeních pro různá použití: pero, USB, laserový paprsek a LED světlo. Kovová pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_059

Hodinky s USB flash diskem

Tyto hodinky s USB flash diskem patří mezi velmi oblíbené reklamní předměty. Jedná se o velmi efektivní způsob jak zvýšit povědomí o Vaší značce. Máte-li zájem o objednání těchto originálních hodinek s USB flash diskem, kontaktujte nás, a o zbytek se postaráme my. Tyto hodinky s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_045

USB flash disk ve tvaru srdce

Velice originální USB flash disk ve tvaru srdce s vysokou přenosovou rychlostí a hladkým povrchem Vás zcela nadchne. Tento stylový USB flash disk ve tvaru srdce můžete použít jako přívěšek na krk či na klíče. Věnujte tento roztomilý USB flash disk ve tvaru srdce s 1GB pamětí svým blízkým.

Kód: USB_flash_drive_023

Coca Cola USB flash disk

Coca Cola USB flash disk je originální reklamní předmět. Tento Coca Cola USB flash disk rádi potiskneme Vaším logem či reklamním textem. USB flash disk má kompaktní velikost a paměť o velikosti 1GB.   Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny,...

Kód: USB_flash_drive_024

USB flash disk přívěšek na klíče

USB flash disk přívěšek na klíče vyrobený z kvalitní nerezové oceli je skvělým dárkem a reklamním předmětem zároveň. Tento kovový USB flash disk na klíče může být označen Vaším logem či značkou. Tento USB flash disk přívěšek na klíče má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_044

USB flash disk ve tvaru fotbalového míče

Tento USB flash disk ve tvaru fotbalového míče je efektivní reklamní dárek pro všechny milovníky sportu. Dle Vašich požadavků umístíme Vaše logo či reklamní text na povrch těchto originálních USB flash disků. Objednejte si naše stylové USB flash disky ve tvaru fotbalového míče s 1GB pamětí za velmi příznivé ceny!

Kód: USB_flash_drive_049

USB flash disk ve tvaru lahve vína

Tento USB flash disk ve tvaru lahve vína bude zaručeně originálním dárkem pro Vaše zákazníky. Tyto USB flash disky opatříme reklamním potiskem dle Vašeho přání. USB flash disk ve tvaru lahve vína má kompaktní velikost a paměť 1GB. Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash...

Kód: USB_flash_drive_063

Voděodolné USB flash disky

Tyto super tenké voděodolné USB flash disky jsou velmi oblíbené pro pohodlnost užívání. Tyto voděodolné flash disky mají plastový kryt v různých barvách - výběr záleží pouze na Vás. Tyto USB flash disky patří mezi vyhledávané a populární zejména díky své voděodolnosti. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_026

USB pera z nerez oceli

USB pera z nerez oceli jsou ideálním nástrojem pro uložení Vašich dat a jejich přenos. Tato USB pera z kvalitní nerezové oceli mohou obsahovat důležité a potřebné informace o Vaší společnosti, které jednoduše předáte Vašim zákazníkům. Tato USB pera z nerez oceli mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: flsh08

Flash disk

USB flash disk náramek s pamětí 1 GB. Tento flash disk nabízíme za bezkonkurenční cenu. Objednejte si flash disk s potiskem jako firemní reklamu.

Kód: USB_flash_drive_012

USB flash disk v luxusním koženém provedení

USB flash disk v luxusním koženém provedení je ideálním reklamním předmětem. Originální zapínání dokonale ochrání Váš USB flash disk. Nabízíme výběr z různých designů pro Vaše logo a různých kapacit. Tento USB flash disk v koženém provedení má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_065

Barevné USB flash disky

Tyto barevné USB flash disky Vám umožní pohodlné uchování Vašich dat. Naše USB flash disky jsou dostupné v modré nebo červené barvě. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_030

Praktické USB flash disky jako propisky

Tyto praktické USB flash disky jako propisky jsou ideálním dárkem pro Vaše přátele nebo obchodní partnery. Tyto praktické USB flash disky jsou originální kombinací kamery, USB, pera, laserového paprsku a DVD rekordéru. Tyto kvalitní USB flash disky jako propisky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_006

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je kvalitní předmět určený k propagaci Vaší značky. Dostatek místa pro Vaše logo či slogan. Barevný vnější obal tohoto reklamního USB flash disku slouží jako ochrana. Nabízíme široký výběr barev dle Vašich požadavků.

Kód: USB_flash_drive_017

Luxusní flash disky ve zlaté barvě

Luxusní flash disky ve zlaté barvě působí velmi elegantně a stylově. Tyto luxusní flash disky ve zlatém provedení opatřené logem Vaší firmy budou jedinečným dárkem pro různé příležitosti. Tyto luxusní flash disky ve zlaté barvě Vám dodáme za bezkonkurenční ceny. Naše luxusní USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.