Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk

USB_flash_drive_006
Hodnotenie 

Reklamní USB flash disk je kvalitní předmět určený k propagaci Vaší značky. Dostatek místa pro Vaše logo či slogan. Barevný vnější obal tohoto reklamního USB flash disku slouží jako ochrana. Nabízíme široký výběr barev dle Vašich požadavků.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Reklamní USB flash disk je kvalitní předmět určený k propagaci Vaší značky. Dostatek místa pro Vaše logo či slogan. Barevný vnější obal tohoto reklamního USB flash disku slouží jako ochrana. Nabízíme široký výběr barev dle Vašich požadavků.

 

Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto reklamní USB flash disky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Detaily produktu
USB_flash_drive_006
200
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je kvalitní předmět určený k propagaci Vaší značky. Dostatek místa pro Vaše logo či slogan. Barevný vnější obal tohoto reklamního USB flash disku slouží jako ochrana. Nabízíme široký výběr barev dle Vašich požadavků.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: USB_flash_drive_028

USB pera s reklamním potiskem

USB pera s reklamním potiskem mohou být na zakázku potištěna Vaším firemním logem či vzorem. Speciálně navržená USB pera s reklamním potiskem jsou účinným nástrojem pro šíření povědomí o Vaší značce. Tato USB pera s reklamním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_046

Plastový USB flash disk

Tento oválný plastový flash disk kompaktního tvaru a pestrých barev je ideálním dárkem pro Vaše obchodní partnery. Díky otvoru na vrchní části můžete tento plastový flash disk použít i jako přívěsek na klíče. Náš plastový flash disk s 1GB pamětí jistě potěší Vaše zákazníky či přátele.

Kód: USB_flash_drive_007

USB flash disky na zakázku

Tyto USB flash disky na zakázku jsou výborné kvality. Díky možnosti označení libovolným logem či reklamním textem patří tyto USB flash disky mezi velmi oblíbené reklamní předměty. USB flash disky vyrobené na zakázku činí Váš život pohodlnějším a příjemnějším. Naše USB flash diky na zakázku mají 1GB pamět a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_071

Plastové flash disky

Plastové flash disky výborné kvality a jedinečného stylu jsou ideální pro potisk Vaším firemním logem. Tyto plastové flash disky jsou dostupné v různých barvách a kapacitách. Naše plastové flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_039

Kuličkové pero s USB diskem

Kuličkové pero s USB diskem je praktickou kombinací stylového pera a paměťového disku. Tato kuličková pera jsou v černostříbrném provedení s USB diskem v horní části. Ideální k potištění Vaším logem či reklamním textem. Naše kuličková pera s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_022

Dárkový USB flash disk

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_056

USB flash disk s logem

Tyto USB flash disky můžeme označit Vaším logem, zároveň však do nich můžeme nakopírovat Vaše data a Vaši zákazníci si je snadno zobrazí. Tyto USB flash disky mají dostatek prostoru pro potištění Vaším logem. USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_016

Kožené USB flash disky

Nabízíme Vám kožené USB flash disky ideální pro reklamní účely. Tyto stylové kožené USB flash disky v odolném koženém pouzdře mohou být označeny Vaším logem. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_051

USB flash disk

Tento USB flash disk je lehké zařízení s vysokou životností. Tento USB flash disk je ideální dárek pro Vaše obchodní partnery či kohokoliv, kdo potřebuje přenášet a mít důležitá data stále při sobě. Tento USB flash disk s 1GB pamětí můžeme přizpůsobit Vašim požadavkům.

Kód: USB_flash_drive_034

USB Flash disk v psacím peru

USB Flash disk v psacím peru je nejlepším nástrojem do Vaší kanceláře. Tento kovový USB flash disk v kombinaci s perem označený Vaším firemním logem významně posílí povědomí o Vaší značce. Tento USB flash disk v psacím peru má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_055

Silikonový flash disk na zápěstí

Tento silikonový flash disk na zápěstí necháme potisknout Vaším firemním logem. Nechte Vaše zákazníky šířit povědomí o Vaší značce pomocí těchto originálních silikonových flash disků na zápěstí. Umožněn výběr z několika různých velikostí a barev. Silikonový flash disk na zápěstí má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Kód: USB_flash_drive_073

USB flash disky zlaté barvy

USB flash disky zlaté barvy s hladkým, lesklým povrchem jsou lehké a odolné. Tyto USB flash disky zlaté barvy představují velmi pohodlný a efektivní způsob pro uložení Vašich dat. Tyto flash disky můžeme dodat v různých kapacitách paměti a označit libovolným logem dle Vašich požadavků. Tyto USB flash disky zlaté barvy mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_052

USB flash disk

USB flash disk je velmi oblíbeným produktem, který může být použit jako dárek při příležitosti narozenin či reklamních a promo akcí. Design a materiál těchto USB flash disků s kresleným motivem může být upraven dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky mají 1GB paměť, ale na požádání dodáme i ve vyšších kapacitách.

Kód: USB_flash_drive_029

USB pera s firemním potiskem

Kovová USB pera s firemním potiskem slouží k zálohování a snadnému přenosu Vašich souborů. Nabízíme USB pera určená pro označení Vaším logem v různých kapacitách. Tato kovová USB pera s firemním potiskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: DIMB-001

USB flash disk ve tvaru klíče

Tento USB flash disk ve tvaru klíče je ideální jako reklamní předmět, s jehož pomocí můžete vy či Vaši zákazníci mít důležitá data vždy při sobě. 1GB USB flash disk ve tvaru klíče je tou správnou volbou pro Vaše reklamní či promoční aktivity. Nabízíme i v 2GB, 4GB a 8GB kapacitách.