Kožené USB flash disky

Kožené USB flash disky

USB_flash_drive_016
Hodnotenie 

Nabízíme Vám kožené USB flash disky ideální pro reklamní účely. Tyto stylové kožené USB flash disky v odolném koženém pouzdře mohou být označeny Vaším logem. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Nabízíme Vám kožené USB flash disky ideální pro reklamní účely. Tyto stylové kožené USB flash disky v odolném koženém pouzdře mohou být označeny Vaším logem. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Neustále se měnící situace na trhu paměťových čipů se může projevit v prudké fluktuaci cen. Chcete-li získat tyto USB flash disky za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Detaily produktu
USB_flash_drive_016
100
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Kožené USB flash disky

Kožené USB flash disky

Nabízíme Vám kožené USB flash disky ideální pro reklamní účely. Tyto stylové kožené USB flash disky v odolném koženém pouzdře mohou být označeny Vaším logem. Tyto kožené USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: card-shape-usb-04

Reklamní Flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní Flash disk ve tvaru karty je mimořádně odolný a výkonný flash disk vhodný pro denní používání. Logo print můžeme vyrobit na míru na obou stranách tohoto reklamního flash disku ve tvaru karty, může tedy sloužit jako dárek pro Vaše obchodní partnery.

Kód: USB_flash_drive_068

USB flash disky

USB flash disky s lesklým povrchem a bambusovým vzorem jsou stylové a zároveň velmi spolehlivé. Tyto USB flash disky vyrobíme na zakázku s Vaším logem a kapacitou dle Vašich požadavků. Tyto USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_059

Hodinky s USB flash diskem

Tyto hodinky s USB flash diskem patří mezi velmi oblíbené reklamní předměty. Jedná se o velmi efektivní způsob jak zvýšit povědomí o Vaší značce. Máte-li zájem o objednání těchto originálních hodinek s USB flash diskem, kontaktujte nás, a o zbytek se postaráme my. Tyto hodinky s USB flash diskem mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_056

USB flash disk s logem

Tyto USB flash disky můžeme označit Vaším logem, zároveň však do nich můžeme nakopírovat Vaše data a Vaši zákazníci si je snadno zobrazí. Tyto USB flash disky mají dostatek prostoru pro potištění Vaším logem. USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_052

USB flash disk

USB flash disk je velmi oblíbeným produktem, který může být použit jako dárek při příležitosti narozenin či reklamních a promo akcí. Design a materiál těchto USB flash disků s kresleným motivem může být upraven dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky mají 1GB paměť, ale na požádání dodáme i ve vyšších kapacitách.

Kód: USB_flash_drive_027

Kovové pero s USB flash diskem

Kovové pero s USB flash diskem s gumovým uchopením v černé barvě nechá dokonale vyniknout Vaše logo. Toto kovové pero s USB flash diskem dodáváme v kapacitách 128MB, 256MB, 512MB, 1GB a 2GB. Toto kovové USB pero s flash diskem má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_022

Dárkový USB flash disk

Nabízíme Vám dárkový USB flash disk se stylovým designem a vynikajícím výkonem. Tento dárkový USB flash disk v sobě kombinuje dlouhou životnost, jednoduchost a styl. Tento dárkový USB flash disk má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_006

Reklamní USB flash disk

Reklamní USB flash disk je kvalitní předmět určený k propagaci Vaší značky. Dostatek místa pro Vaše logo či slogan. Barevný vnější obal tohoto reklamního USB flash disku slouží jako ochrana. Nabízíme široký výběr barev dle Vašich požadavků.

Kód: card-shape-usb-03

USB flash disk ve tvaru karty

Tento reklamní USB disk ve tvaru karty je ideální pro různé reklamní kampaně. Tento reklamní USB disk ve tvaru karty umožňuje mimo jiné potisk jak z jedné tak i z obou stran. Náš reklamní USB flash disk ve tvaru karty má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_012

USB flash disk v luxusním koženém provedení

USB flash disk v luxusním koženém provedení je ideálním reklamním předmětem. Originální zapínání dokonale ochrání Váš USB flash disk. Nabízíme výběr z různých designů pro Vaše logo a různých kapacit. Tento USB flash disk v koženém provedení má 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_020

Kapesní nůž s USB flash diskem

Tento kapesní nůž s USB flash diskem patří mezi originální a velmi žádané reklamní předměty. Tato sada kapesního nože s USB flash diskem obsahuje šroubovák, nůžky, nůž a USB flash disk. Kapesní nůž s USB flash diskem má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Kód: USB_flash_drive_040

Pero/USB flash disk 2v1

Pero/USB flash disk 2v1 je ideální k potištění Vaším logem. Nabízíme výběr z různých barev a kapacit. Garantujeme vysokou kvalitu těchto per/USB flash disků 2v1. Naše 2v1 pera/USB flash disky mají 1GB paměť a kompaktní velikost.

Kód: USB_flash_drive_075

USB flash disky luxusního vzhledu

Tyto USB flash disky luxusního vzhledu dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a) volitelná kapacita: 128MB až...

Kód: USB_flash_drive_055

Silikonový flash disk na zápěstí

Tento silikonový flash disk na zápěstí necháme potisknout Vaším firemním logem. Nechte Vaše zákazníky šířit povědomí o Vaší značce pomocí těchto originálních silikonových flash disků na zápěstí. Umožněn výběr z několika různých velikostí a barev. Silikonový flash disk na zápěstí má kompaktní velikost a 1GB paměť.

Kód: USB_flash_drive_008

USB flash disky s vytištěným logem

USB flash disky s vytištěným logem jsou jedinečným reklamním předmětem s módním designem. Flash disky v jednoduchýh barvách s průhlednou vrchní a spodní částí jsou žádané a zároveň za velmi příznivé ceny. Nabízíme široký výběr flash disků s možností vytištění loga dle Vašich požadavků. Naše USB flash disky s vytištěným logem mají 1GB paměť a kompaktní...

Kód: USB_flash_drive_076

Diamantové USB flash disky

Tyto luxusní diamantové USB flash disky dokonale kombinují skvělý design s vysokým výkonem. Garantujeme vysokou kvalitu našich produktů. U těchto luxusních diamantových USB flash disků nabízíme možnost výběru kapacity paměti a vlastního loga. Tyto diamantové USB flash disky luxusního vzhledu mají 1GB paměť a kompaktní velikost. Specifikace: a)...