Leather Cover Notepad

Leather Cover Notepad

leather64
Rating 

Embossed leather note is of a simple design but noble style. It is of blown color and excellent quality. Delicate embossed leather note is ideal for promotion.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Tehnične lastnosti
leather64
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Leather Cover Notepad

Leather Cover Notepad

Embossed leather note is of a simple design but noble style. It is of blown color and excellent quality. Delicate embossed leather note is ideal for promotion.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.

Referenca: leather67

Poznámkové bloky

Poznámkové bloky jsou prvotřídní kvality. Poznámkové bloky nabízíme v setu s psacím perem. Výhodou je, že poznámkové bloky mají vyndavací papíry. Poznámkové bloky jsou perfektním propagačním dárkem.

Referenca: leather24

Zápisníky propagační

Zápisníky propagační vynikají vkusným designem. Zápisníky propagační jsou velmi oblíbené mezi podnikateli. Zápisníky propagační nabízíme v hnědé a černé barvě.

Referenca: leather16

Blok z kůže

Blok z kůže je z příjemného papíru a kvalitní kůže. Blok z kůže je ideální propagační předmět. Blok z kůže nabízíme v hnědé a černé barvě.

Referenca: leather33

Zápisník mini

Zápisník mini patří mezi nejprodávanější zboží. Zápisník mini je prakticky malý a dobře se do něj píše. Kovová patentka bezpečně uzavírá zápisník mini. Nabízíme pět barev zápisníku mini. Zápisník mini je vhodný pro ženy i muže.

Referenca: leather6

Stojan na tužky

Stojan na tužky je přiměřeně veliký a na stole nebude překážet. Stojan na tužky je pěkný doplněk. Díky stojanu na tužky budete mít své tužky vždy na jednom místě. Stojan na tužky nabízíme v různých tvarech. Tento stojan na tužky si můžete vybrat v černé a hnědé barvě.

Referenca: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L

Referenca: leather29

Zápisník s reklamou

Zápisník s reklamou je velmi jednoduchý a praktický. Zápisník s reklamou se vyznačuje kvalitou a dobře se do něj píše. Zápisník s reklamou je vynikající pro propagační účely, lze na něj snadno vytisknout logo.

Referenca: leather26

Reklamní zápisníky

Reklamní zápisníky jsou velmi praktické. Na reklamní zápisníky můžete umístit své logo. Reklamní zápisníky mají příjemný papír a linkované stránky. Reklamní zápisníky nabízíme se semišovým obalem.

Referenca: leather62

Elegantní zápisník

Elegantní zápisník je perfektní doplněk pro práci. Náš elegantní zápisník je z odolného materiálu. Pouzdro na zip chrání všechny záznamy v tomto elegantním zápisníku. Elegantní zápisník může být velmi vkusný reklamní dárek.

Referenca: leather48

Dárkové peněženky

Dárkové peněženky nabízíme ve třech provedeních. Vyberte si styl dárkové peněženky podle vyšich představ propagace. Dárkové peněženky mají oddělený prostor pro bankovky a platební karty. Dárkové peněženky nabízíme v těchto velikostech: 18*9 / 11.5*9 / 9.5*11.5 (cm)

Referenca: leather79

Fotorámeček z kůže

Fotorámeček z kůže je vyroben z kvalitního materiálu. Fotorámeček z kůže nabízíme za výhodnou cenu. Fotorámeček z kůže můžete objednat ve dvou barvách.  

Referenca: leather45

Peněženka na mince

Peněženka na mince nezabere místo ve vaší kapse. Peněženka na mince je dostupná v různých zářivých barvách. Peněženka na mince má uzavírání na zip. Díky peněžence na mince budete mít svoje peníze na jednom místě.

Referenca: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.

Referenca: leather38

Kožená skříňka

Kožená skříňka je vkusný a praktický doplněk kanceláře. Kožená skříňka je z trvanlivé kůže a řemeslně dobře zpracovaná. Tato klasická kožená skříňka může být využita na ukládání složek, oblečení nebo jiných důležitých věcí.

Referenca: leather72

Zápisník reklamní

Zápisník reklamní má velmi zajímavý styl. Zápisník reklamní je čtvercového tvaru s koženým povrchem. Proužky na vazbě zápisník reklamní nejsou nutností. Na tento zápisník reklamní můžete také umístit vlastní logo.