Podložka pod myš

Podložka pod myš

leather15
Rating 

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.


  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.

Tehnične lastnosti
leather15
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Podložka pod myš

Podložka pod myš

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.


Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: leather58

Zápisník s potiskem

Zápisník s potiskem je drobný a praktický. Tento zápisník s potiskem je z kvalitního papíru a černé kůže. Pokud budete mít zápisník s potiskem pořád u sebe, už na nic nezapomenete.

Referenca: leather22

Promo zápisníky

Promo zápisníky jsou z příjemné jemné kůže.  Promo zápisníky mají elegantní modrou barvu. Roh mají promo zápisníky ozdobený kouskem kovu.

Referenca: leather69

Dárkové poznámkové bloky

Dárkové poznámkové bloky jsou z kvalitního materiálu. Dárkové poznámkové bloky mají jedinečný vzhled. Nabízíme dvě varianty pro dárkové poznámkové bloky: čtvercový a obdélníkový tvar. Dárkové poznámkové bloky je možné potisknout Vaším logem.

Referenca: leather40

Kožený koš

Kožený koš je vyrobený ze spletených kožených pásků. Kožený koš je trvanlivý a praktický. Tento kožený koš můžete použít třeba na skladování oblečení. Kožený koš nabízíme v různých barvách.

Referenca: leather54

Pouzdra na mobil

Pouzdra na mobil je nepostradatelným doplňkem. Pouzdra na mobil nabízíme v růůzných stylech a provedeních. U našeho pouzdra na mobil garantujeme kvalitu a bezkonkurenční cenu.

Referenca: leather61

Kožené poznámkové bloky

Kožené poznámkové bloky jsou užitečnými pomocníky podnikatelů. Uvnitř mají kožené poznámkové bloky klips na vizitky. Kožené poznámkové bloky se bezpečně uzavírají kovovou patentkou.

Referenca: leather85

Reklamní klíčenka

Reklamní klíčenka je dostupná v mnoha barvách. Každá reklamní klíčenka je z kvalitní kůže. Takováto reklamní klíčenka je osvědčeným propagačním dárkem.  

Referenca: leather1

Kožený nábytek

Překrásný kožený nábytek skvěle doplní Vaši kancelář nebo domov. Kožený nábytek: stolky, židle, poličky a další. Přijímáme objednávky na nejrůznější kožený nábytek. Kontaktujte nás.  

Referenca: leather68

Dárkové zápisníky

Dárkové zápisníky mohou být dobrým dárkem pro kolegy nebo obchodní partnery. Tyto dárkové zápisníky jsou velmi zajímavé na pohled díky výrazným barvám. Vyzkoušejte dárkové zápisníky pro svou propagaci.

Referenca: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.

Referenca: leather27

Kožené zápisníky

Kožené zápisníky jsou velmi trvanlivé. Kožené zápisníky mají nadprůměrnou kvalitu zpracování a vytříbený design. Kožené zápisníky je z kvalitního papíru a koženého obalu. Design kožených zápisníků je skutečně praktický. Naše kožené zápisníky mají papír uchycený v kovových kroužcích, takže se nemusíte bát ztráty poznámek.

Referenca: leather88

Klíčenka z kůže

Klíčenka z kůže je z měkké ale odolné kůže. Uvnitř má klíčenka z kůže šest kroužků na klíče a zavírá se na cvoček. Klíčenka z kůže zajistí, že budete mít klíče vždy v pořádku.  

Referenca: leather21

Blok na poznámky

Blok na poznámky klasického provedení. Blok na poznámky má pevnou kroužkovou vazbu. Obal bloku na poznámky je pěkně barevně sladěný. Blok na poznámky má také vnitřní kapsy na vizitky.

Referenca: leather83

Pouzdra na klíče

Pouzdra na klíče jsou praktická ochrana vašich klíčů. Pouzdra na klíče nabízíme v pestrých barvách. Pouzdra na klíče je možné potisknout jakýmkoli logem nebo vzorem. Neváhejte se na nás obrátit s Vašimi přáními ohledně pouzder na klíče.  

Referenca: leather45

Peněženka na mince

Peněženka na mince nezabere místo ve vaší kapse. Peněženka na mince je dostupná v různých zářivých barvách. Peněženka na mince má uzavírání na zip. Díky peněžence na mince budete mít svoje peníze na jednom místě.

Referenca: leather6

Stojan na tužky

Stojan na tužky je přiměřeně veliký a na stole nebude překážet. Stojan na tužky je pěkný doplněk. Díky stojanu na tužky budete mít své tužky vždy na jednom místě. Stojan na tužky nabízíme v různých tvarech. Tento stojan na tužky si můžete vybrat v černé a hnědé barvě.