Těžítko

Těžítko

leather11
Rating 

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.


  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.

Tehnične lastnosti
leather11
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Těžítko

Těžítko

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.


Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.

Referenca: leather7

Tužkovník z kůže

Tužkovník z kůže je levný a praktický. Tužkovník z kůže je z kvalitního materiálu. Tužkovník z kůže má velký prostor pro potisk reklamou. Pro propagaci je tento tužkovník z kůže ideální.

Referenca: leather33

Zápisník mini

Zápisník mini patří mezi nejprodávanější zboží. Zápisník mini je prakticky malý a dobře se do něj píše. Kovová patentka bezpečně uzavírá zápisník mini. Nabízíme pět barev zápisníku mini. Zápisník mini je vhodný pro ženy i muže.

Referenca: leather65

Promo zápisník

Promo zápisník je praktický pro úředníky a podnikatele. Náš promo zápisník umožňuje rozdělit si poznámky do různých kategorií. Poznámky do promo zápisníku můžete třídit podle písmen abecedy na pravé straně.

Referenca: leather74

Propagační peněženky

Propagační peněženky nabízíme ve třech velikostech. Design naší propagační peněženky je luxusní. Propagační peněženky potvrdí váš vlastní vkus. Velikosti propagační peněženky: S, M, L Pro upřesnění cen za propagační peněženky nás kontaktujte.

Referenca: leather66

Dárkový zápisník

Dárkový zápisník umožňuje zaznamenávat poznámky kdykoli je potřeba. Dárkový zápisník je velmi elegantní. Díky tomu je dárkový zápisník vhodným propagačním dárkem třeba pro podnikatele.

Referenca: leather49

Dámská peněženka

Dámská peněženka má dvě kapsy na bankovky a prostor pro platební karty. Krásný vzor vyražený do kůže jako má tato dámská peněženka se neokouká. Dámská peněženka je osvědčený dárek.

Referenca: leather85

Reklamní klíčenka

Reklamní klíčenka je dostupná v mnoha barvách. Každá reklamní klíčenka je z kvalitní kůže. Takováto reklamní klíčenka je osvědčeným propagačním dárkem.  

Referenca: leather51

Dámská kožená peněženka

Dámská kožená peněženka má velmi atraktivní design. Naše dámská kožená peněženka je z měkké kůže a uzavírá se na cvoček. Díky vytlačenému motivu je tato dámská kožená peněženka velmi oblíbená.

Referenca: leather54

Pouzdra na mobil

Pouzdra na mobil je nepostradatelným doplňkem. Pouzdra na mobil nabízíme v růůzných stylech a provedeních. U našeho pouzdra na mobil garantujeme kvalitu a bezkonkurenční cenu.

Referenca: leather30

Kapesní zápisník

Kapesní zápisník má velmi kreativní design. Nejnápaditějším prvkem našeho koženého zápisníku je, že ho můžete srolovat a uložit třeba do kapsy. Kapesní zápisník je z kvalitní kůže. Tento kapesní zápisník nabízíme v různých barvách a velikostech.

Referenca: leather78

Kožený rámeček na fotky

Kožený rámeček na fotky má mimořádně atraktivní červenou barvu. Kožený rámeček na fotky je velmi dobře zpracovaný. Červený kožený rámeček na fotky rozzáří jakokoli místnost.  

Referenca: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.

Referenca: leather67

Poznámkové bloky

Poznámkové bloky jsou prvotřídní kvality. Poznámkové bloky nabízíme v setu s psacím perem. Výhodou je, že poznámkové bloky mají vyndavací papíry. Poznámkové bloky jsou perfektním propagačním dárkem.

Referenca: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L