Těžítko

Těžítko

leather11
Értékelés 

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.


  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.

Termék részletei
leather11
1000
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Těžítko

Těžítko

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.


Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: leather63

Zápisník s kalkulačkou

Zápisník s kalkulačkou je multifunkční pomůcka do práce. Zápisník s kalkulačkou má na svém koženém pouzdru instalovánu mini kalkulačku. Zápisník s kalkulačkou je nepředstavitelně praktický.

Cikkszám: leather48

Dárkové peněženky

Dárkové peněženky nabízíme ve třech provedeních. Vyberte si styl dárkové peněženky podle vyšich představ propagace. Dárkové peněženky mají oddělený prostor pro bankovky a platební karty. Dárkové peněženky nabízíme v těchto velikostech: 18*9 / 11.5*9 / 9.5*11.5 (cm)

Cikkszám: leather28

Zápisník s logem

Zápisník s logem je stylový doplněk pro plánování. Uvnitř zápisníku s logem je kvalitní papír. Zápisník s logem má desky z pěkné kůže. Zápisník s logem může být potištěn logem nebo jinou reklamou vně nebo uvnitř.

Cikkszám: leather53

Mini kabelka

Mini kabelka může uchovávat mobilní telefon nebo mince. Mini kabelka má dvě přihrádky - větší se zipem a menší s cvočkem. Mini kabelka je ten nejpraktičtější dárek pro každého.

Cikkszám: leather65

Promo zápisník

Promo zápisník je praktický pro úředníky a podnikatele. Náš promo zápisník umožňuje rozdělit si poznámky do různých kategorií. Poznámky do promo zápisníku můžete třídit podle písmen abecedy na pravé straně.

Cikkszám: leather76

Rámečky na fotky

Rámečky na fotky nabízíme v perstrých provedeních. Rámečky na fotky jsou vhodné pro foto ateliéry ebo obchody s propagačním zbožím. Rámečky na fotky dobře poslouží pro jakoukoli propagaci. Rámečky na fotky nabízíme s různými dekoracemi, informujte nás o Vašich potřebách.  

Cikkszám: leather13

Podložky pod myš

Podložky pod myš jsou z bílé kůže. Podložky pod myš mohou být vtipným dárkem. Tyot podložky pod myš mají tvar ruky a polštářek pod zápěstí. Na podložky pod myš můžete vytisknout své logo nebo reklamu.

Cikkszám: leather42

Kožená šperkovnice

Kožená šperkovnice je nepostradatelným vybavením každé dívky. Kožená šperkovnice může sloužit jako dekorace. Tato kožená šperkovnice uchová šperky v pořádku. Na víku kožené šperkovnice je malé zdrcátko. Kožená šperkovnice je rozdělená do několika částí umožňujících roztřídění šperků.

Cikkszám: leather9

Tužkovník

Tužkovník je vyrobený z ratanu s prvky kůže. Tužkovník je pěkný doplněk kanceláře. Tužkovník může být pěkný propagační dárek.

Cikkszám: leather66

Dárkový zápisník

Dárkový zápisník umožňuje zaznamenávat poznámky kdykoli je potřeba. Dárkový zápisník je velmi elegantní. Díky tomu je dárkový zápisník vhodným propagačním dárkem třeba pro podnikatele.

Cikkszám: leather4

Stolní pořadač

Stolní pořadače jsou praktické pro udržení pořádku na pracovním stole. Stolní pořadače nabízíme v různých variantách - pořadač papírů, nádoba na pera, nádoba na poznámkové papíry v jednom setu. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací o našich stolních pořadačích.

Cikkszám: leather38

Kožená skříňka

Kožená skříňka je vkusný a praktický doplněk kanceláře. Kožená skříňka je z trvanlivé kůže a řemeslně dobře zpracovaná. Tato klasická kožená skříňka může být využita na ukládání složek, oblečení nebo jiných důležitých věcí.

Cikkszám: leather1

Kožený nábytek

Překrásný kožený nábytek skvěle doplní Vaši kancelář nebo domov. Kožený nábytek: stolky, židle, poličky a další. Přijímáme objednávky na nejrůznější kožený nábytek. Kontaktujte nás.