Leather Paperweight
  • Leather Paperweight

Těžítko

leather11
Ocena 

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.


  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.

Szczegóły produktu
leather11
1000
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Těžítko

Těžítko

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.


Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: leather25

Propagační zápisníky

Nabízíme různé propagační zápisníky. Propagační zápisníky mají pěkný design a praktickou velikost. Obal na propagační zápisníky můžeme upravit podle Vašich potřeb. Garantujeme mimořádnou kvalitu a přívětivou cenu našich propagačních zápisníků.

Indeks: leather66

Dárkový zápisník

Dárkový zápisník umožňuje zaznamenávat poznámky kdykoli je potřeba. Dárkový zápisník je velmi elegantní. Díky tomu je dárkový zápisník vhodným propagačním dárkem třeba pro podnikatele.

Indeks: leather71

Reklamní notýsek

Reklamní notýsek je ideální pro propagaci Vašeho produktu. Na reklamní notýsek můžete vytisknout větší obrázek v dobré kvalitě. Design potisku na reklamní notýsek upravíme podle Vašich požadavků.

Indeks: leather62

Elegantní zápisník

Elegantní zápisník je perfektní doplněk pro práci. Náš elegantní zápisník je z odolného materiálu. Pouzdro na zip chrání všechny záznamy v tomto elegantním zápisníku. Elegantní zápisník může být velmi vkusný reklamní dárek.

Indeks: leather40

Kožený koš

Kožený koš je vyrobený ze spletených kožených pásků. Kožený koš je trvanlivý a praktický. Tento kožený koš můžete použít třeba na skladování oblečení. Kožený koš nabízíme v různých barvách.

Indeks: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.

Indeks: Leather39

Kožená krabice

Kožená krabice je užitečný doplněk práce moderního člověka. Kožená krabice uschová vaše věci a kancelář nebo byt budou stále uklizené. Kožená krabice je velmi kvalitně zpracovaná. Nabízíme různé barvy a tvary této kožené krabice.

Indeks: leather58

Zápisník s potiskem

Zápisník s potiskem je drobný a praktický. Tento zápisník s potiskem je z kvalitního papíru a černé kůže. Pokud budete mít zápisník s potiskem pořád u sebe, už na nic nezapomenete.

Indeks: leather38

Kožená skříňka

Kožená skříňka je vkusný a praktický doplněk kanceláře. Kožená skříňka je z trvanlivé kůže a řemeslně dobře zpracovaná. Tato klasická kožená skříňka může být využita na ukládání složek, oblečení nebo jiných důležitých věcí.

Indeks: leather46

Kožená peněženka

Kožená peněženka s logem v pravém dolním rohu. Kožená peněženka má dvě přihrádky na bankovky. Do kožené peněženky se vejde šest platebních karet a dvě fotky. Kožená peněženka je zabalená v krabičce.

Indeks: leather7

Tužkovník z kůže

Tužkovník z kůže je levný a praktický. Tužkovník z kůže je z kvalitního materiálu. Tužkovník z kůže má velký prostor pro potisk reklamou. Pro propagaci je tento tužkovník z kůže ideální.

Indeks: leather87

Klíčenky na pásek

Klíčenky na pásek mají zajímavý tvar zvonečku. Tyto klíčenky na pásek jsou výhradně z nejlepší kůže. Klíčenky na pásek je možné upevnit na pásek, takže klíče nikdy nemůžete ztratit.

Indeks: leather69

Dárkové poznámkové bloky

Dárkové poznámkové bloky jsou z kvalitního materiálu. Dárkové poznámkové bloky mají jedinečný vzhled. Nabízíme dvě varianty pro dárkové poznámkové bloky: čtvercový a obdélníkový tvar. Dárkové poznámkové bloky je možné potisknout Vaším logem.

Indeks: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.