Těžítko

Těžítko

leather11
Bewertung 

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.


  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.

Artikeldetails
leather11
1000
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Těžítko

Těžítko

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.


Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: leather52

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.

Artikel-Nr.: leather12

Podložka na myš

Podložka na myš s podporou zápěstí. Kožená podložka na myš má hnědou barvu a vypadá elegantně. Podložka na myš je perfektní promo dárek.

Artikel-Nr.: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.

Artikel-Nr.: leather17

Dárkový notýsek

Dárkový notýsek je krásný napohled a kvalitně zpracovaný. Barvu má tento dárkový notýsek temně černou. Dárkový notýsek má také černou přezku pro zajištění obsahu uvnitř.

Artikel-Nr.: leather7

Tužkovník z kůže

Tužkovník z kůže je levný a praktický. Tužkovník z kůže je z kvalitního materiálu. Tužkovník z kůže má velký prostor pro potisk reklamou. Pro propagaci je tento tužkovník z kůže ideální.

Artikel-Nr.: leather27

Kožené zápisníky

Kožené zápisníky jsou velmi trvanlivé. Kožené zápisníky mají nadprůměrnou kvalitu zpracování a vytříbený design. Kožené zápisníky je z kvalitního papíru a koženého obalu. Design kožených zápisníků je skutečně praktický. Naše kožené zápisníky mají papír uchycený v kovových kroužcích, takže se nemusíte bát ztráty poznámek.

Artikel-Nr.: leather59

Poznámkový blok s potiskem

Poznámkový blok s potiskem je nepostradatelný pomocník každého podnikatele. Poznámkový blok s potiskem obsahuje kalkulačku, pero a zápisník. Tento poznámkový blok s potiskem je mimořádně praktický a trvanlivý.

Artikel-Nr.: leather46

Kožená peněženka

Kožená peněženka s logem v pravém dolním rohu. Kožená peněženka má dvě přihrádky na bankovky. Do kožené peněženky se vejde šest platebních karet a dvě fotky. Kožená peněženka je zabalená v krabičce.

Artikel-Nr.: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Artikel-Nr.: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L

Artikel-Nr.: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.

Artikel-Nr.: leather56

Pouzdro na mobil s logem

Pouzdro na mobil s logem je velmi praktické. Pouzdro na mobil s logem je z kvalitního materiálu s tradičním designem. Praktické využítí jaké má pouzdro na mobil s logem zajišťuje dobrý efekt pro Vaši propagaci.

Artikel-Nr.: leather63

Zápisník s kalkulačkou

Zápisník s kalkulačkou je multifunkční pomůcka do práce. Zápisník s kalkulačkou má na svém koženém pouzdru instalovánu mini kalkulačku. Zápisník s kalkulačkou je nepředstavitelně praktický.

Artikel-Nr.: leather30

Kapesní zápisník

Kapesní zápisník má velmi kreativní design. Nejnápaditějším prvkem našeho koženého zápisníku je, že ho můžete srolovat a uložit třeba do kapsy. Kapesní zápisník je z kvalitní kůže. Tento kapesní zápisník nabízíme v různých barvách a velikostech.

Artikel-Nr.: leather29

Zápisník s reklamou

Zápisník s reklamou je velmi jednoduchý a praktický. Zápisník s reklamou se vyznačuje kvalitou a dobře se do něj píše. Zápisník s reklamou je vynikající pro propagační účely, lze na něj snadno vytisknout logo.

Artikel-Nr.: leather74

Propagační peněženky

Propagační peněženky nabízíme ve třech velikostech. Design naší propagační peněženky je luxusní. Propagační peněženky potvrdí váš vlastní vkus. Velikosti propagační peněženky: S, M, L Pro upřesnění cen za propagační peněženky nás kontaktujte.