Těžítko

Těžítko

leather11
Rating 

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.


  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.

Product Details
leather11
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Těžítko

Těžítko

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.


Write your review
16 other products in the same category:

Reference: leather45

Peněženka na mince

Peněženka na mince nezabere místo ve vaší kapse. Peněženka na mince je dostupná v různých zářivých barvách. Peněženka na mince má uzavírání na zip. Díky peněžence na mince budete mít svoje peníze na jednom místě.

Reference: leather20

Zápisník pro zákazníky

Zápisník pro zákazníky nabízíme ve třech velikostech. Zápisník pro zákazníky má velmi oblíbený design. Zápisník pro zákazníky je oblíbeným propagačním dárkem. Kontaktujte nás pro upřesnění ceny za tento zápisník pro zákazníky.

Reference: leather79

Fotorámeček z kůže

Fotorámeček z kůže je vyroben z kvalitního materiálu. Fotorámeček z kůže nabízíme za výhodnou cenu. Fotorámeček z kůže můžete objednat ve dvou barvách.  

Reference: leather9

Tužkovník

Tužkovník je vyrobený z ratanu s prvky kůže. Tužkovník je pěkný doplněk kanceláře. Tužkovník může být pěkný propagační dárek.

Reference: leather10

Stojan na pera

Stojan na pera je krásným dopňkem pracovního stolu. Díky stojanu na pera budete mít psací potřeby vždy na svém místě. Stojan na pera bude díky krásnému designu perfektní dárek pro kohokoli.

Reference: leather2

Doplňky do kanceláře

Doplňky do kanceláře dodají pracovnímu stoli styl. Máme nejrůznější doplňky do kanceláře. Nabídneme doplňky do kanceláře, které budou sedět k zřízení Vaší kanceláře.

Reference: leather48

Dárkové peněženky

Dárkové peněženky nabízíme ve třech provedeních. Vyberte si styl dárkové peněženky podle vyšich představ propagace. Dárkové peněženky mají oddělený prostor pro bankovky a platební karty. Dárkové peněženky nabízíme v těchto velikostech: 18*9 / 11.5*9 / 9.5*11.5 (cm)

Reference: leather74

Propagační peněženky

Propagační peněženky nabízíme ve třech velikostech. Design naší propagační peněženky je luxusní. Propagační peněženky potvrdí váš vlastní vkus. Velikosti propagační peněženky: S, M, L Pro upřesnění cen za propagační peněženky nás kontaktujte.

Reference: leather78

Kožený rámeček na fotky

Kožený rámeček na fotky má mimořádně atraktivní červenou barvu. Kožený rámeček na fotky je velmi dobře zpracovaný. Červený kožený rámeček na fotky rozzáří jakokoli místnost.  

Reference: Leather39

Kožená krabice

Kožená krabice je užitečný doplněk práce moderního člověka. Kožená krabice uschová vaše věci a kancelář nebo byt budou stále uklizené. Kožená krabice je velmi kvalitně zpracovaná. Nabízíme různé barvy a tvary této kožené krabice.

Reference: leather69

Dárkové poznámkové bloky

Dárkové poznámkové bloky jsou z kvalitního materiálu. Dárkové poznámkové bloky mají jedinečný vzhled. Nabízíme dvě varianty pro dárkové poznámkové bloky: čtvercový a obdélníkový tvar. Dárkové poznámkové bloky je možné potisknout Vaším logem.

Reference: leather55

Reklamní pouzdra na mobil

Reklamní pouzdra na mobil jsou dlouhodobě oblíbeným produktem. Reklamní pouzdra na mobil nabízíme v různých velikostech a provedeních s prostorem pro Vaše logo. Kvalitu a náklady na reklamní pouzdra na mobil můžeme uzpůsobit Vašim potřebám. Kontaktujte nás pro bližší specifikace pro reklamní pouzdra na mobil.

Reference: leather31

Designový zápisník

Lidé se často vybírají designový zápisník aby podtrhli svůj styl. Náš designový zápisník plní přesně tento účel. Designový zápisník je z černé kůže a zavírá se na cvoček. Tento designový zápisník nabízíme v různých velikostech pro čely Vaší propagace.

Reference: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Reference: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.