Leather Mouse Pad
  • Leather Mouse Pad

Podložka pod myš

leather15
Ocena 

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.


  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.

Szczegóły produktu
leather15
1000
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Podložka pod myš

Podložka pod myš

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.


Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: leather89

Kožené peněženky

Kožené peněženky mohou sloužit k uskladnění mincí nebo jiných malých předmětů. Tyto kožené peněženky je můžené použít i na klíče. Kožené peněženky nabízíme v různých barvách.  

Indeks: leather74

Propagační peněženky

Propagační peněženky nabízíme ve třech velikostech. Design naší propagační peněženky je luxusní. Propagační peněženky potvrdí váš vlastní vkus. Velikosti propagační peněženky: S, M, L Pro upřesnění cen za propagační peněženky nás kontaktujte.

Indeks: leather43

Poznámkový blok

Poznámkový blok v mini velikosti je jeden z nejoblíbenějších produktů. Poznámkový blok je skladný a dobře se do něj píše. Poznámkový blok nabízíme v pěti barvách. Ženy i muži mohou ocení náš poznámkový blok.

Indeks: leather4

Stolní pořadač

Stolní pořadače jsou praktické pro udržení pořádku na pracovním stole. Stolní pořadače nabízíme v různých variantách - pořadač papírů, nádoba na pera, nádoba na poznámkové papíry v jednom setu. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací o našich stolních pořadačích.

Indeks: leather26

Reklamní zápisníky

Reklamní zápisníky jsou velmi praktické. Na reklamní zápisníky můžete umístit své logo. Reklamní zápisníky mají příjemný papír a linkované stránky. Reklamní zápisníky nabízíme se semišovým obalem.

Indeks: leather73

Poznámkový blok s reklamou

Poznámkový blok s reklamou patří mezi nejoblíbenější produkty v našem eshopu. Poznámkový blok s reklamou má totiž velmi atraktivní styl. Na papír uvnitř poznámkového bloku s reklamou se velmi dobře píše. Použijte poznámkový blok s reklamou jako propagační dárek a jistě uspějete. Poznámkový blok s reklamou nabízíme v těchto velikostech: S, M, L

Indeks: leather11

Těžítko

Těžítko s tradičním designem. Těžítko je černé a je na něm dost místa pro potisk reklamou. Kožené těžítko je praktický propagační předmět.

Indeks: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.

Indeks: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.

Indeks: Leather39

Kožená krabice

Kožená krabice je užitečný doplněk práce moderního člověka. Kožená krabice uschová vaše věci a kancelář nebo byt budou stále uklizené. Kožená krabice je velmi kvalitně zpracovaná. Nabízíme různé barvy a tvary této kožené krabice.

Indeks: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Indeks: leather62

Elegantní zápisník

Elegantní zápisník je perfektní doplněk pro práci. Náš elegantní zápisník je z odolného materiálu. Pouzdro na zip chrání všechny záznamy v tomto elegantním zápisníku. Elegantní zápisník může být velmi vkusný reklamní dárek.

Indeks: leather42

Kožená šperkovnice

Kožená šperkovnice je nepostradatelným vybavením každé dívky. Kožená šperkovnice může sloužit jako dekorace. Tato kožená šperkovnice uchová šperky v pořádku. Na víku kožené šperkovnice je malé zdrcátko. Kožená šperkovnice je rozdělená do několika částí umožňujících roztřídění šperků.