Podložka pod myš

Podložka pod myš

leather15
Rating 

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.


  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.

Product Details
leather15
1000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Podložka pod myš

Podložka pod myš

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.


Write your review
16 other products in the same category:

Reference: leather2

Doplňky do kanceláře

Doplňky do kanceláře dodají pracovnímu stoli styl. Máme nejrůznější doplňky do kanceláře. Nabídneme doplňky do kanceláře, které budou sedět k zřízení Vaší kanceláře.

Reference: leather19

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.

Reference: leather58

Zápisník s potiskem

Zápisník s potiskem je drobný a praktický. Tento zápisník s potiskem je z kvalitního papíru a černé kůže. Pokud budete mít zápisník s potiskem pořád u sebe, už na nic nezapomenete.

Reference: leather26

Reklamní zápisníky

Reklamní zápisníky jsou velmi praktické. Na reklamní zápisníky můžete umístit své logo. Reklamní zápisníky mají příjemný papír a linkované stránky. Reklamní zápisníky nabízíme se semišovým obalem.

Reference: leather60

Propagační zápisník

Propagační zápisník je chytrý pomocník pro podnikatele. Uvnitř má propagační zápisník klipsnu na vizitky. Propagační zápisník se uzavírá koženým páskem. Díky praktické velikosti můžete mít propagační zápisník stále u sebe.

Reference: leather73

Poznámkový blok s reklamou

Poznámkový blok s reklamou patří mezi nejoblíbenější produkty v našem eshopu. Poznámkový blok s reklamou má totiž velmi atraktivní styl. Na papír uvnitř poznámkového bloku s reklamou se velmi dobře píše. Použijte poznámkový blok s reklamou jako propagační dárek a jistě uspějete. Poznámkový blok s reklamou nabízíme v těchto velikostech: S, M, L

Reference: leather4

Stolní pořadač

Stolní pořadače jsou praktické pro udržení pořádku na pracovním stole. Stolní pořadače nabízíme v různých variantách - pořadač papírů, nádoba na pera, nádoba na poznámkové papíry v jednom setu. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací o našich stolních pořadačích.

Reference: leather18

Notýsek s reklamou

Notýsek s reklamou má kroužkovou vazbu. Barva tohoto notýsek s reklamou je krásně žlutá. Notýsek s reklamou pomůže organizovat prácovní i osobní povinnosti. Notýsek s reklamou je perfektní pro firemní propagaci.

Reference: leather29

Zápisník s reklamou

Zápisník s reklamou je velmi jednoduchý a praktický. Zápisník s reklamou se vyznačuje kvalitou a dobře se do něj píše. Zápisník s reklamou je vynikající pro propagační účely, lze na něj snadno vytisknout logo.

Reference: leather89

Kožené peněženky

Kožené peněženky mohou sloužit k uskladnění mincí nebo jiných malých předmětů. Tyto kožené peněženky je můžené použít i na klíče. Kožené peněženky nabízíme v různých barvách.  

Reference: leather52

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.

Reference: leather75

Zápisníky

Tyto zápisníky jsou mimořádně kvalitní. Zápisníky jsou vyrobeny z kvalitního papíru a příjemné kůže. Tyto zápisníky se velmi dobře hodí k propagaci. Barvy a vzory pro naše zápisníky jsou variabilní, záleží na Vašich potřebách. Zápisníky nabízíme ve třech velikostech: S, M, L

Reference: leather28

Zápisník s logem

Zápisník s logem je stylový doplněk pro plánování. Uvnitř zápisníku s logem je kvalitní papír. Zápisník s logem má desky z pěkné kůže. Zápisník s logem může být potištěn logem nebo jinou reklamou vně nebo uvnitř.

Reference: leather1

Kožený nábytek

Překrásný kožený nábytek skvěle doplní Vaši kancelář nebo domov. Kožený nábytek: stolky, židle, poličky a další. Přijímáme objednávky na nejrůznější kožený nábytek. Kontaktujte nás.  

Reference: leather53

Mini kabelka

Mini kabelka může uchovávat mobilní telefon nebo mince. Mini kabelka má dvě přihrádky - větší se zipem a menší s cvočkem. Mini kabelka je ten nejpraktičtější dárek pro každého.