Podložka pod myš

Podložka pod myš

leather15
Ocjena 

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.


  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.

Detalji proizvoda
leather15
1000
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Podložka pod myš

Podložka pod myš

Podložka pod myš ve tvaru srdce. Podložka pod myš uchvátí výrazně červenou barvou. Hledáte vhodný dárek? Podložka pod myš je tím pravým.


Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: leather57

Pouzdro na mobil s reklamou

Pouzdro na mobil s reklamou nabízíme v různých variantách. Pouzdro na mobil s reklamou je z kvalitní deobře zpracované kůže. Pouzdro na mobil s reklamou je možné připevnit na pásek. Pouzdro na mobil s reklamou ochrání přístroj před nárazy a odřením. Díky tomu bude pouzdro na mobil s reklamou ideálním propagačním dárkem.

Referenca: Leather39

Kožená krabice

Kožená krabice je užitečný doplněk práce moderního člověka. Kožená krabice uschová vaše věci a kancelář nebo byt budou stále uklizené. Kožená krabice je velmi kvalitně zpracovaná. Nabízíme různé barvy a tvary této kožené krabice.

Referenca: leather47

Kožená peněženka s logem

Kožená peněženka s logem je vyrobena z kvalitní kůže. Kožená peněženka s logem má prostor na tři fotografie a na tři kreditní karty. Jednoduchý a funkční vzhled, tím se vyznačuje tato kožená peněženka s logem. Na koženou peněženku s logem můžete umístit své logo nebo značku. Nabízíme širokou škálu kožených peněženek. Pokud nemůžete najít co hledáte,...

Referenca: leather19

Blok pro zákazníky

Blok pro zákazníky je ideální pro propagaci. Blok pro zákazníky je levný a praktický. Velký protor na obalu bloku pro zákazníky je připravený na potištění Vaší reklamou.

Referenca: leather26

Reklamní zápisníky

Reklamní zápisníky jsou velmi praktické. Na reklamní zápisníky můžete umístit své logo. Reklamní zápisníky mají příjemný papír a linkované stránky. Reklamní zápisníky nabízíme se semišovým obalem.

Referenca: leather48

Dárkové peněženky

Dárkové peněženky nabízíme ve třech provedeních. Vyberte si styl dárkové peněženky podle vyšich představ propagace. Dárkové peněženky mají oddělený prostor pro bankovky a platební karty. Dárkové peněženky nabízíme v těchto velikostech: 18*9 / 11.5*9 / 9.5*11.5 (cm)

Referenca: leather42

Kožená šperkovnice

Kožená šperkovnice je nepostradatelným vybavením každé dívky. Kožená šperkovnice může sloužit jako dekorace. Tato kožená šperkovnice uchová šperky v pořádku. Na víku kožené šperkovnice je malé zdrcátko. Kožená šperkovnice je rozdělená do několika částí umožňujících roztřídění šperků.

Referenca: leather89

Kožené peněženky

Kožené peněženky mohou sloužit k uskladnění mincí nebo jiných malých předmětů. Tyto kožené peněženky je můžené použít i na klíče. Kožené peněženky nabízíme v různých barvách.  

Referenca: leather71

Reklamní notýsek

Reklamní notýsek je ideální pro propagaci Vašeho produktu. Na reklamní notýsek můžete vytisknout větší obrázek v dobré kvalitě. Design potisku na reklamní notýsek upravíme podle Vašich požadavků.

Referenca: leather23

Zápisníky reklamní

Zápisníky reklamní nabízíme v několika barvách. Zápisníky reklamní jsou levné a praktické propagační dárky. Na zápisníky reklamní nabízíme potisk logem.

Referenca: leather33

Zápisník mini

Zápisník mini patří mezi nejprodávanější zboží. Zápisník mini je prakticky malý a dobře se do něj píše. Kovová patentka bezpečně uzavírá zápisník mini. Nabízíme pět barev zápisníku mini. Zápisník mini je vhodný pro ženy i muže.

Referenca: leather76

Rámečky na fotky

Rámečky na fotky nabízíme v perstrých provedeních. Rámečky na fotky jsou vhodné pro foto ateliéry ebo obchody s propagačním zbožím. Rámečky na fotky dobře poslouží pro jakoukoli propagaci. Rámečky na fotky nabízíme s různými dekoracemi, informujte nás o Vašich potřebách.  

Referenca: leather54

Pouzdra na mobil

Pouzdra na mobil je nepostradatelným doplňkem. Pouzdra na mobil nabízíme v růůzných stylech a provedeních. U našeho pouzdra na mobil garantujeme kvalitu a bezkonkurenční cenu.

Referenca: leather78

Kožený rámeček na fotky

Kožený rámeček na fotky má mimořádně atraktivní červenou barvu. Kožený rámeček na fotky je velmi dobře zpracovaný. Červený kožený rámeček na fotky rozzáří jakokoli místnost.  

Referenca: leather56

Pouzdro na mobil s logem

Pouzdro na mobil s logem je velmi praktické. Pouzdro na mobil s logem je z kvalitního materiálu s tradičním designem. Praktické využítí jaké má pouzdro na mobil s logem zajišťuje dobrý efekt pro Vaši propagaci.

Referenca: leather41

Červená šperkovnice

Červená šperkovnice ve tvaru srdce. Červená šperkovnice je vyrobeno z kvalitní červené kůže. Červená šperkovnice je rozděleno do čtyř oddělených přihrádek. Pokud hledáte okouzlující dárek, vyzkoušejte naše červená šperkovnice.