Silikonový náramek s vybarvenou ražbou

Silikonový náramek s vybarvenou ražbou

GS-SLCB-033
Bewertung 

Silikonové náramky jsou opatřeny logem či nápisem ražbou, která je na zakázku vybarvena. Silikonové náramky s vybarvenou ražbou na zakázku vypadají skvěle a jsou mezi zákazníky oblíbené

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Silikonové náramky jsou opatřeny logem či nápisem ražbou, která je na zakázku vybarvena. Silikonové náramky s vybarvenou ražbou na zakázku vypadají skvěle a jsou mezi zákazníky oblíbené. Tyto náramky jsou dostupné ve všech PANTONE barvách a mohou být v různých velikostech. Otestujte kvalitu. 

Materiál: 100% silikon

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-SLCB-033
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Silikonový náramek s vybarvenou ražbou

Silikonový náramek s vybarvenou ražbou

Silikonové náramky jsou opatřeny logem či nápisem ražbou, která je na zakázku vybarvena. Silikonové náramky s vybarvenou ražbou na zakázku vypadají skvěle a jsou mezi zákazníky oblíbené

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Artikel-Nr.: bas004

Mýdlová sada

Mýdlová sada ve tvaru růžiček. Hledáte-li romantický dárek, tato mýdlová sada je přesně pro vás! Tato mýdlová sada je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu.

Artikel-Nr.: GS-SLCB-023

Zakázkové metalické silikonové náramky

Zakázkové metalické silikonové náramky. Tyto zakázkové gumové silikonové náramky mají zlatou metalickou barvu. Zlaté metalické náramky byly donedávna nevyrobitelné, jsme rádi že Vám můžeme tuto novinku predstavit.

Artikel-Nr.: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Artikel-Nr.: LASP-120417

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Artikel-Nr.: photo001

Reklamní objektiv na telefon - klip

Reklamní objektiv na telefon - klip .   Brandovatelný objektiv s universaním použitím na všechny typy telofonů. Tento reklamní objektiv na telefon je reklamí dárek, který se hodí káždému a jehož vnímaná hodnota je vysoká.   min. mnozství 100 ks 

Artikel-Nr.: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Artikel-Nr.: GS-SLCB-024

Popisovatelné gumové náramky ze silikonu s logem

Popisovatelné gumové náramky ze silikonu s logem. Tyto originální produkty jsou idealním reklamním produktem, ale jsou i velmi oblibené i jako suvenýr. Náramky je možné brandovat na zakazku a lze zakázkově upravovat jejich tvar i velikost. Lze volně kombinovat popisovatelné pole s textem, nebo ražbou na naramku.

Artikel-Nr.: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu. 

Artikel-Nr.: hophop002

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků sada originálních trubiček s návodem na domácí přípravu trdelníků. Tento set je idealním vánočním dárkem. S tímto setem na domácí výrobu trdelníku si obdarovaní vychutnají chvíle rodinné pohody a přípravou staročeské pochoutky vylepši svojí nejen vánoční tabuly ale i atmosferu během přípravy tradičního...

Artikel-Nr.: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Artikel-Nr.: hophop005

Iris reklamní kytka květina v hrnečku u česká bio eko

Iris reklamní kytka květina v plecháčku česká bio eko   Iris v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Iris v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na Iris v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Iris v hrnečku začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.