Silikonový náramek s vybarvenou ražbou

Silikonový náramek s vybarvenou ražbou

GS-SLCB-033
Ocjena 

Silikonové náramky jsou opatřeny logem či nápisem ražbou, která je na zakázku vybarvena. Silikonové náramky s vybarvenou ražbou na zakázku vypadají skvěle a jsou mezi zákazníky oblíbené

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Silikonové náramky jsou opatřeny logem či nápisem ražbou, která je na zakázku vybarvena. Silikonové náramky s vybarvenou ražbou na zakázku vypadají skvěle a jsou mezi zákazníky oblíbené. Tyto náramky jsou dostupné ve všech PANTONE barvách a mohou být v různých velikostech. Otestujte kvalitu. 

Materiál: 100% silikon

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-SLCB-033
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Silikonový náramek s vybarvenou ražbou

Silikonový náramek s vybarvenou ražbou

Silikonové náramky jsou opatřeny logem či nápisem ražbou, která je na zakázku vybarvena. Silikonové náramky s vybarvenou ražbou na zakázku vypadají skvěle a jsou mezi zákazníky oblíbené

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Referenca: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Referenca: GS-DM005

Rohož s brandingem na zakázku

Rohož s brandingem na zakázku jsou velice dekorativní a jsou velice oblíbené nejen kvůli vysoké funkčnosti, ale i protože krásně ozdobí podlahu. Rohož s bradningem na zakázku jsou velice působivé a jsou ideálním prostředkem pro reklamu a dotvoření vchodu restaurace, hotelu, obchodu či společnosti.

Referenca: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu. 

Referenca: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Referenca: hophop002

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků sada originálních trubiček s návodem na domácí přípravu trdelníků. Tento set je idealním vánočním dárkem. S tímto setem na domácí výrobu trdelníku si obdarovaní vychutnají chvíle rodinné pohody a přípravou staročeské pochoutky vylepši svojí nejen vánoční tabuly ale i atmosferu během přípravy tradičního...

Referenca: GS-HP 006

Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku

Hřejivé polštářky mohou být například ve tvaru hvězdy a mohou být na zakázku doplněny hvězdičkami v tekutině. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku vypadají skvěle a budou efektivně propagovat Vaší značku. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC.

Referenca: GS-COFF-006

Reklamni nerezová nerozbitná ocelová vinná sklenička / pohár na bílé víno

Reklamni nerezová nerozbitná ocelová vinná sklenička / pohár na nožičce na víno jako VIP luxusní dárek. Idealní luxuxsní VIP dárek .  Může být vkusným designovým doplnkem domácnosti nebo i praktickou nádobou. Pokud vaši zákazníci mají styl a chtejí si vychutnat víno z hezkeho pohárku i nacestách určitě ocení tento nerozbitný poharek a jeho luxusní...

Referenca: CCSP-120102

Čistící hadřík zakázková výroba

Čistící hadřík zakázková výroba - nechte si natisknout logo či firemní slogan a vytvořte si vlastní reklamní předmět. Čistící hadřík obstará naše zakázková výroba a Vy budete propagovat firmu originálním reklamním předmětem.

Referenca: GS-CDP-003

Ochranné obaly na platební karty s potiskem

Ochranné obaly na platební karty s potiskem, které budou díky potisku dle Vašeho zadání perfektním reklamním předmětem. Ochranné obaly na platební karty s obchodním sdělením, důležitými kontakty nebo jiným sdělením zajisté ocení každý Váš klient či zákazník. Navíc jim pomocí tohoto reklamního dárku sdělíte, že Vám záleží na jejich financích a chcete je...

Referenca: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Referenca: bas004

Mýdlová sada

Mýdlová sada ve tvaru růžiček. Hledáte-li romantický dárek, tato mýdlová sada je přesně pro vás! Tato mýdlová sada je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu.