Reklamní silikonový náramek a fotografií

Reklamní silikonový náramek a fotografií

GS-SLCB-031
Ocjena 

Reklamní silikovové náramky nemusí být nutně na zakázku potištěny nápisy, ale lze je snadno a velice efektně potisknout také fotkou či obrázkem.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Reklamní silikovové náramky nemusí být nutně na zakázku potištěny nápisy, ale lze je snadno a velice efektně potisknout také fotkou či obrázkem. Silikonové náramky s fotkou  budou pěkným upomínkovým nebo reklamním předmětem. Silikonové náramky s fotku na zakázku jsou také vhodné k propagaci města, muzea, kulturní památky. 

Materiál: 100% silikon

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-SLCB-031
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Reklamní silikonový náramek a fotografií

Reklamní silikonový náramek a fotografií

Reklamní silikovové náramky nemusí být nutně na zakázku potištěny nápisy, ale lze je snadno a velice efektně potisknout také fotkou či obrázkem.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Referenca: GS-RDU-005

Promo sportovní kačenky na zakázku

Promo sportovní kačenky pro Vás vyrobíme s potiskem na zakázku. Tyto promo kačenky se sportovní tématikou budou úžásný a originální reklamní dárek pro sportovní kluby. Vaši fanoušci budou milovat promo kačenky a Vám jistě pomohou zvýšit finance ve Vaší klubové kasičce. Ať už chcete vlastní promo kačenky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch...

Referenca: GS-SLCB-024

Popisovatelné gumové náramky ze silikonu s logem

Popisovatelné gumové náramky ze silikonu s logem. Tyto originální produkty jsou idealním reklamním produktem, ale jsou i velmi oblibené i jako suvenýr. Náramky je možné brandovat na zakazku a lze zakázkově upravovat jejich tvar i velikost. Lze volně kombinovat popisovatelné pole s textem, nebo ražbou na naramku.

Referenca: GS-DM005

Rohož s brandingem na zakázku

Rohož s brandingem na zakázku jsou velice dekorativní a jsou velice oblíbené nejen kvůli vysoké funkčnosti, ale i protože krásně ozdobí podlahu. Rohož s bradningem na zakázku jsou velice působivé a jsou ideálním prostředkem pro reklamu a dotvoření vchodu restaurace, hotelu, obchodu či společnosti.

Referenca: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Referenca: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Referenca: GS-FK005

Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme pěnové plovoucí přívěsky na zakázku z materiálu EVA. Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy. Pěnové plovoucí přívěsky v různých barvách, velikostech a tvarech.

Referenca: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Referenca: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu.