Reklamní silikonový náramek a fotografií

Reklamní silikonový náramek a fotografií

GS-SLCB-031
Rating 

Reklamní silikovové náramky nemusí být nutně na zakázku potištěny nápisy, ale lze je snadno a velice efektně potisknout také fotkou či obrázkem.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Reklamní silikovové náramky nemusí být nutně na zakázku potištěny nápisy, ale lze je snadno a velice efektně potisknout také fotkou či obrázkem. Silikonové náramky s fotkou  budou pěkným upomínkovým nebo reklamním předmětem. Silikonové náramky s fotku na zakázku jsou také vhodné k propagaci města, muzea, kulturní památky. 

Materiál: 100% silikon

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-SLCB-031
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní silikonový náramek a fotografií

Reklamní silikonový náramek a fotografií

Reklamní silikovové náramky nemusí být nutně na zakázku potištěny nápisy, ale lze je snadno a velice efektně potisknout také fotkou či obrázkem.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Referenca: kaleidoscope005

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka Tento kaleidoskop udělej si sám je idealním dárkem pro děti. Kaleidoskop udělej si sám rozvíjí jejich tvořivost a umožní hravou formou pochopit některé základní principy fyziky. Kaleidoskop pro děti je škola hrou v praxi. Kaleidoskop je dodáván v rozloženém stavu.

Referenca: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Referenca: GS-CDP-003

Ochranné obaly na platební karty s potiskem

Ochranné obaly na platební karty s potiskem, které budou díky potisku dle Vašeho zadání perfektním reklamním předmětem. Ochranné obaly na platební karty s obchodním sdělením, důležitými kontakty nebo jiným sdělením zajisté ocení každý Váš klient či zákazník. Navíc jim pomocí tohoto reklamního dárku sdělíte, že Vám záleží na jejich financích a chcete je...

Referenca: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Referenca: GS-HP 006

Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku

Hřejivé polštářky mohou být například ve tvaru hvězdy a mohou být na zakázku doplněny hvězdičkami v tekutině. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku vypadají skvěle a budou efektivně propagovat Vaší značku. Hřejivé polštářky s hvězdičkami na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC.

Referenca: GS-FK005

Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme pěnové plovoucí přívěsky na zakázku z materiálu EVA. Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy. Pěnové plovoucí přívěsky v různých barvách, velikostech a tvarech.

Referenca: bas004

Mýdlová sada

Mýdlová sada ve tvaru růžiček. Hledáte-li romantický dárek, tato mýdlová sada je přesně pro vás! Tato mýdlová sada je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu.

Referenca: GS-RDU-005

Promo sportovní kačenky na zakázku

Promo sportovní kačenky pro Vás vyrobíme s potiskem na zakázku. Tyto promo kačenky se sportovní tématikou budou úžásný a originální reklamní dárek pro sportovní kluby. Vaši fanoušci budou milovat promo kačenky a Vám jistě pomohou zvýšit finance ve Vaší klubové kasičce. Ať už chcete vlastní promo kačenky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch...

Referenca: LASP-120417

Reklamní šňůrka s potiskem

Tato reklamní šňůrka s potiskem je vyrobena z polyesteru. Reklamní šňůrka je opatřena potiskem, pro který se využívá sítotisku. Okraje reklamní šňůrka jsou taktéž opatřeny potiskem. 

Referenca: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.